Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Meest gestelde vragen aan interieurstylist Eefke

Eefke Heijboer- van Haaften (25) uit Tholen, heeft haar eigen bedrijf als interieuradviseur. DB Keukens houdt een Q&A met haar op Instagram. De volgers van het keukenbedrijf stelden vragen aan interieurstylist Eefke. Ze hebben de meest gestelde vragen met de antwoorden op een rijtje gezet.

In 2014 begin Eefke met de opleiding interieuradviseur en in 2018 heeft ze haar diploma behaald. Na een aantal jaar werken in de project inrichting, werkt ze momenteel parttime bij een allround onderhouds- en afwerkingsbedrijf. Naast haar baan, werkt ze sinds 2019 vol passie aan mijn eigen bedrijf.Waarom schakelen mensen een interieurstylist in?
"Het zelf inrichten van je huis kan een uitdaging zijn. Een interieurstylist brengt alle elementen in huis samen tot een mooi geheel. Ik richt me op styling en het slim indelen van ruimtes. Ik help bij het kiezen van passende meubels, kleuren en decoraties binnen jouw stijl en budget."

Hoe zorg je ervoor dat je huis één geheel wordt?
"Weet welke materialen er al in huis zijn en wat er veranderd moet worden. Let op de kleuren; als de keuken wit is, zorg ik ervoor dat die kleur terugkomt in huis. Bij een nieuw huis begin je met een schone lei. Bekijk het kleurenpalet van vloeren, gordijnen en behang. Door alles bij elkaar te brengen en te puzzelen met stalen kun je snel zien wat werkt. En ja, veel gaat ook gewoon op gevoel."

Volg je trends of ga je voor tijdloos?
"Of ik meega met trends hangt af van de klant. Sommigen willen een bepaalde stijl, anderen een interieur dat jarenlang hetzelfde blijft. In dat geval kies ik tijdloos. Ik vind het tof als mensen hun eigen stijl hebben, het zegt iets over ze."

Lees hier de gehele Q&A.

Meer informatie:
DB Keukens
www.dbkeukens.nl

Publicatiedatum: