Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Zo zet Praxis mensen met een begeleidingsbehoefte in

Praxis heeft 184 bouwmarkten door heel Nederland. In totaal hebben zij tussen de 130 en 160 bouwmarktmedewerkers in dienst, die een begeleidingsbehoefte hebben. Dit is ongeveer drie tot vier procent van hun personeelsbestand. Hoe weten zij deze groep medewerkers succesvol in te zetten? HR Directeur Melithsa Demmers en HR Business Partner Andy Aarts van Praxis delen hun ervaringen.Praxis ziet zichzelf als afspiegeling van de samenleving en is ervan overtuigd dat iedereen bij hen kan werken. Ongeacht achtergrond, leeftijd, gender, opleiding of fysieke of mentale beperking. Melithsa: "Zolang mensen de juiste instelling hebben en willen werken, komt het wat ons betreft goed. De werkzaamheden zijn heel divers, waardoor er altijd wel een functie is die bij iemand past."

Andy: "Werken met mensen met een begeleidingsbehoefte is bij ons organisch gegroeid. We hebben mensen met een beperking in dienst die hun 25-jarig jubileum al hebben gevierd. Pas sinds een jaar of vier is het ook daadwerkelijk onderdeel van onze Diversiteit & Inclusie-strategie. Ontstaan vanuit de filosofie dat iedereen een talent heeft. En dat iedereen met talent bij ons welkom is."

Lees hier het complete artikel van UWV.

Publicatiedatum: