Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Kijkdag op maandag 11 maart tussen 9 en 16 uur

Veiling meubelzaak telt 1150 kavels

De meubelzaak Vastiau-Godeau uit Alsemberg heeft recentelijk haar sluiting aangekondigd. Hoewel er aanvankelijk geen plannen waren voor een uitverkoop van de resterende voorraad, wordt deze nu toch aangeboden via een online veiling op de website van Troostwijk Auctions. Er zijn in totaal 1154 kavels beschikbaar, variƫrend van eet- en woonkamermeubelen tot zetels, bedden en beddengoed, verlichting en decoratieve items."In de meer dan 1150 loten is een gevarieerde selectie terug te vinden van meubilair en accessoires, met onder meer slaap-, eet- en woonkamers en salons. De online veiling omvat een indrukwekkende verzameling van merken als Leolux, Joli, Durlet, Swiss Comfort, Sleepeezee, Fatboy, Zack, Berghoff, Salt&Pepper en meer. Van design- en woonmeubilair over boxsprings, jeugd- en kinderkamers tot keukenbenodigdheden en decoratie- en verlichtingsartikelen", laat Troostwijk Auctions weten.

Potentiƫle kopers zijn welkom om de kijkdag bij te wonen op maandag 11 maart van 9.00 tot 16.00 uur in het winkelgebouw gelegen aan de Hallesteenweg in Alsemberg. De kavels zijn ook online te bezichtigen op de Troostwijk Auctions website. De online veiling blijft open tot 12 maart.

Publicatiedatum: