Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe collectie Villeroy & Boch past perfect bij minimalistische interieurstijl'

Bekend om zijn eenvoud in design, heeft Christian Haas opnieuw een collectie gecreëerd voor Villeroy & Boch. De Afina collectie is een 'commitment to minimalism', perfect voor een minimalistische interieurstijl. Het onmiskenbare handelsmerk van de ontwerper is terug te zien in het reliëf van verfijnde lijnen. En door de unieke opstaande rand van de borden, lijkt het Premium Porselein zelfs te zweven.Afina is een complete serviescollectie die bestaat uit koffiekoppen met schotels, verschillende maten borden en kommen. De collectie is verkrijgbaar vanaf € 14,90, bestaat uit wit Premium Porselein en is magnetron- en vaatwasmachinebestendig.

De Afina collectie kan goed gecombineerd worden met andere collecties van Villeroy & Boch. Maak de minimalistische look op tafel bijvoorbeeld af met de nieuwe kristalglazen van Manufacture Rock Blanc.Meer informatie:
Villeroy & Boch
www.villeroy-boch.nl

Publicatiedatum: