Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Bijzondere mijlpaal' voor Hogewoning

Op 6 maart heeft Hogewoning een mijlpaal bereikt: ze mochten de Goed Groen Groei Katwijk-onderscheiding in ontvangst nemen. "Deze erkenning is een eerbetoon aan de grote stappen die we de afgelopen jaren hebben gezet op het gebied van duurzaamheid en ons streven naar een betere omgeving in de regio Rijnsburg/Katwijk. We zijn trots op het feit dat we naast het internationale karakter van onze business ook heel erg begaan zijn met de duurzame impact die wij lokaal kunnen hebben", aldus een woordvoerder van Hogewoning.

Goed en Groen Katwijk is een initiatief dat duurzame bedrijven en organisaties in Katwijk beloont voor hun inzet en bijdrage aan een groenere toekomst.

Naast Hogewoning hebben ook andere bedrijven deze erkenning ontvangen of zijn opgevolgd voor een prijs. HuMeij Windshifters BV, Freightways Supply Chain Solutions, Eetgemak Groep, Jora Vision en SAG Netherlands verdienen eveneens lof voor hun inspanningen op het gebied van duurzaamheid en groei.Duurzaamheid bij Hogewoning
"Bij Hogewoning staat duurzaamheid centraal in alles wat we doen, sterker nog, als familiebedrijf zit het in ons DNA. We geloven sterk in de kracht van duurzaam ondernemen en zijn vastbesloten om waarde te creëren voor onze klanten en de wereld om ons heen."

Duurzaam ondernemen is voor hen meer dan een streven; het is een integraal onderdeel van de bedrijfsstrategie. Ze werken nauw samen met partners en leveranciers om ervoor te zorgen dat onze producten worden vervaardigd uit duurzame materialen en onder eerlijke arbeidsomstandigheden. Zo zijn ze bijvoorbeeld trots op het gebruik van FSC-gecertificeerd hout en papier, en hun partnerschap met het Better Cotton Initiative (BCI) voor duurzamer geteeld katoen.

"Ons doel is om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen en bij te dragen aan een betere toekomst. Samen met jou, onze partners en onze gemeenschap streven we naar een duurzamere wereld", besluit Hogewoning.

Meer informatie:
Hogewoning
Vinkenweg 50
2231 NT Rijnsburg
+31 (0)71 – 40 28 501
info@hogewoning.com
www.hogewoning.com

Publicatiedatum: