Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dickson Woven Flooring met geweven vloeren op Independent Hotel Show

De 4e editie van de Independent Hotel Show vindt plaats in de RAI in Amsterdam (Nederland) op 12 en 13 maart. Deze editie belooft een veelbelovend evenement te worden met 200 exposanten en meer dan 4.000 bezoekers die worden verwacht op een oppervlakte van 3000m┬▓. Deze beurs is de ontmoetingsplaats voor hoteliers en managers van onafhankelijke en luxe hotels.

Dickson is verheugd deel te nemen en zijn collectie Woven Flooring in een unieke sfeer te presenteren. Kom langs op stand F65 om hun team te ontmoeten en de prestaties en het design van hun collecties te ontdekken.Geweven vloeren
Dickson biedt hoteliers de mogelijkheid hun gasten te verwelkomen in een warme en comfortabele sfeer met een uniek en gepersonaliseerd decor dat aan al hun eisen voldoet. De technische textieloplossingen van Dickson Wooven Flooring bieden hotelgasten een onvergetelijke ervaring in een unieke omgeving. Dickson geweven vloerbedekkingen zijn belangrijke decoratieve elementen, met eigentijdse graphics en rustgevende kleuren. Ze kunnen eindeloos worden gemoduleerd. Van entreehallen tot slaapkamers, ze zijn geschikt voor alle projecten.

Hotelvloeren moeten aan veel technische eisen voldoen. Dickson vloeren zijn heel gemakkelijk te onderhouden dankzij hun geïntegreerde beschermende vernis. Bovendien bieden ze een uitzonderlijke akoestische isolatie (18 db).

Dickson is op 12 en 13 maart in te bezoeken in RAI Amsterdam (stand F65).

Meer informatie:
Dickson
www.dickson-constant.com

Publicatiedatum: