Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Geïnspireerd op sofa van Salvador Dali

Marcel Wanders ontwerpt Kisss Lounge Chair

De Kisss Lounge Chair van Marcel Wanders is een vrolijke gestoffeerde zitplaats die eer betoont aan Salvador Dali's iconische Mae West Lips sofa. Met een veelzijdig ontwerp kan je een ruimte inrichten met de Kisss Lounge Chair. Zijn verleidelijke silhouet nodigt uit tot ontspanning, terwijl het speelse verfijning toevoegt aan elk interieur, van residentieel tot horeca en kantoorruimtes.

De Kisss Lounge Chair is bekleed met luxueuze Kvadrat Divina 3 623, een 100% wollen stof met een veelvoud aan kleuropties. Hij wordt direct verzonden in iconisch Kvadrat rood (Divina 3 623).

De Kisss Lounge Chair biedt eindeloze mogelijkheden voor architecten, ontwikkelaars en designliefhebbers. Ontworpen voor veelzijdigheid, pronkt deze lounge stoel met een matzwart beugelmechanisme, waardoor naadloze aansluiting mogelijk is om unieke ensembles te creëren. Of het nu gaat om een enkel stuk, gerangschikt in een lijn, u-vorm, of cirkel, creëer gemakkelijk samenhangende zitarrangementen die je persoonlijke stijl weerspiegelen. Doordrenkt met elegantie, kies voor de iconische rode bekledingsvariant, Kvadrat Divina 3 623, of verken een palet van gewaagde tinten om je perfecte match te vinden.

Een kus van inspiratie
"De kus is een belangrijk thema in literatuur en kunst, het vertegenwoordigt liefde en dient als een kanaal voor diepe emoties. Het siert de pagina's van verhalen, schilderijen en sculpturen, en voegt momenten van tijdloze schoonheid toe aan de menselijke ervaring. Mijn doel is om ruimtes te vullen met een overvloed aan kussen, draden van liefde en verbinding wevend in het weefsel van ons
leven", zegt Marcel Wanders.



Meer informatie:
Moooi
www.moooi.com

Publicatiedatum: