Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Open huis bij Decovisie en MONDiLAB van 11 t/m 29 maart

'De Europalaan 9 in 's-Hertogenbosch is een walhalla voor design- en interieurprofessionals'

Van maandag 11 tot en met vrijdag 29 maart worden design- en interieurprofessionals uitgenodigd om naar de Europalaan 9 in 's-Hertogenbosch te komen, waar Decovisie en MONDiLAB hun deuren openen voor een inspirerende showcase van creativiteit en innovatie. "Het is dé bestemming voor elke design- en interieurprofessional die creativiteit hoog in het vaandel draagt", zegt woordvoerster Cole Brekoo.

Bij Decovisie wordt groots uitgepakt met de presentatie van de EGGER Decoratieve Collectie 24+, een verzameling van meer dan 200 decor- en textuurcombinaties. Dit jaar komt de Oostenrijkse fabrikant EGGER met een nog grotere collectie, met de belofte elke twee jaar te vernieuwen. Tijdens de zogeheten EDC24+-weken bij Decovisie kunnen bezoekers deze vooruitstrevende collectie bewonderen in de nieuwe showroom, waar acht stijlen onder de noemer 'Future Directions' worden gepresenteerd. Elke stijl belichaamt unieke kenmerken die perfect aansluiten bij de huidige interieurtrends.

MONDiLAB lanceert LabCollections
MONDiLAB introduceert met trots de LabCollections, een uitgebreide reeks designs en materialen voor geprinte vloeren, vloerkleden, textielbehang, gordijnen en meubelstoffen. Gedurende deze speciale dagen krijgen interieur- en designprofessionals bij MONDiLAB de unieke kans om samen met het ontwerpteam hun eigen collectie of design te realiseren. Eigen ideeën worden omgezet in unieke ontwerpen die de persoonlijke stijl van elke klant weerspiegelen. Bezoekers kunnen alle materialen bekijken, voelen en een collectiemap meenemen, speciaal samengesteld en afgestemd op individuele wensen.

Open Dagen en XL-Donderdagen
Beide showrooms zijn tijdens deze periode dagelijks geopend, met extra lange openingstijden op donderdag 14, 21 en 28 maart, van 10:00 tot 20:00 uur. Op deze XL-Donderdagen wordt niet alleen inspiratie geboden, maar ook een culinaire ervaring volgens authentieke Brabantse recepten.

Aanmelden voor een bezoek
Om het bezoek zo soepel mogelijk te laten verlopen, worden bezoekers aangemoedigd om zich vooraf te registreren. Registratie voor een bezoek aan Decovisie kan via de website www.decovisie.com . Voor een bezoek aan MONDILAB kunt u uw interesse kenbaar maken door een e-mail te sturen naar cole@mondilab.com.Meer informatie:
Dutch Brands Company
www.dutchbrandscompany.com
info@dutchbrandscompany.com

Decovisie
decovisie@decovisie.com
www.decovisie.com