Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Claire en Roderick Vos verrichten opening Designlinq Design House in ETC Design Center

Designlinq, platform voor interieurprofessionals en officieel dealer van meer dan 150 designmerken op het gebied van meubels, verlichting, akoestiek en accessoires, presenteert het Designlinq Design House. Dit concept, gevestigd in het hart van het ETC Design Center, biedt professionals de mogelijkheid om de producten merken te bekijken en uit te proberen.In het Design House kunnen professionals zich laten inspireren en hun ontwerpen materialiseren, eventueel samen met hun eindklanten. Bovendien is er een compleet Light Lab beschikbaar waar alle mogelijkheden van moderne designverlichting gedemonstreerd kunnen worden.

Designlinq nodigt iedereen van harte uit voor de officiƫle opening op maandag 11 maart a.s. om 10.30 uur (inloop vanaf 10.00 uur) in het ETC Design Center, Randweg 20, stand 15c & 17, 4104 AC Culemborg. De officiƫle opening zal worden verricht door Claire Vos en haar echtgenoot Roderick Vos.

Na de opening is er een Meet & Greet met Claire en Roderick, gevolgd door een rondleiding door Designlinq Design House. Aanmelden kan via communicatie@designlinq.nl.

Meer informatie:
Designlinq B.V.
Goudsesingel 156-unit 7
3011 KD Rotterdam
010 307 4119
info@designlinq.nl
www.designlinq.nl

ETC Design Center
Randweg 20
4104 AC Culemborg
www.etcdesigncenter.nl

Publicatiedatum: