Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Trademart Brussel en online inkoopplatform Orderchamp bundelen krachten

Trademart en Orderchamp gaan omnichannel. Binnen de propositie 'Trademart on Orderchamp' kunnen retailers naast fysiek inkopen bij Trademart showrooms ook online inkopen bij een groeiend aantal Trademart-merken en tal van inspirerende Orderchamp-merken. Trademart-merken kunnen zo hun omnichannel ambities versterken, in de komende periode worden meer exposanten toegevoegd aan het online assortiment. Tevens krijgen Orderchamp-merken de mogelijkheid om offline een verkooplocatie in te richten in de 200.000m² grote Trademart-locatie met inspirerende shop-in-shops om inkopers in een straal van 150 km rond Brussel te ontmoeten.

Deze samenwerking biedt aanzienlijke voordelen voor zowel Trademart-exposanten die vanuit directe voorraad verkopen, als hun retail & projectklanten die nu ook online kunnen inkopen. Los van het grotere online aanbod, kunnen de retailers met een specifieke 'Trademart-branded user experience' op het Orderchamp-platform makkelijk hun favoriete Trademart-merken ontdekken en inkopen. Dit vergroot niet alleen de zichtbaarheid van offline exposanten, maar maakt hun producten ook toegankelijker voor een breder publiek."In het retaillandschap is de combinatie van een fysieke locatie én een digitaal platform bijzonder belangrijk." Het tastbaar maken van producten blijft cruciaal in onze sector, en tegelijkertijd willen we met onze online aanwezigheid retailers en exposanten nog makkelijker in contact brengen met elkaar. De samenwerking met Orderchamp laat ons toe om invulling te geven aan onze omnichannel strategie", aldus Guy Stevens, CEO Trademart.

De ambities zijn groot. Joost Brugmans (CEO Orderchamp): "Samen met Trademart zetten we wederom een grote stap om Europese inkopers betere mogelijkheden te bieden - Orderchamp's technologie wordt ingezet om Trademart exposanten en retailers een volledige geïntegreerde online ervaring te bieden, en onze merken en inkopers krijgen een fysieke locatie ter beschikking om omnichannel te gaan. Twee marktleiders die elkaar wederzijds versterken en de sector naar een hoger niveau tillen."

De voordelen van deze samenwerking zijn per direct beschikbaar voor bestaande Trademart-klanten, maar ook nieuwe gebruikers zijn welkom op het platform. Trademart en Orderchamp zijn vastbesloten om samen een naadloze en innovatieve ervaring in de wereld van B2B-commerce te creëren. Deze samenwerking is een stap voorwaarts in het veranderende retailklimaat en belooft groei en gemak voor alle betrokken partijen.

Meer informatie:
Trade Mart Brussel
Atomiumsquare 1
1020 Brussel
+32 (0)2 400 7 400
info@trademart.be
www.trademart.be

Orderchamp
www.orderchamp.com

Publicatiedatum: