Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ruim 400.000 mensen kijken dagelijks in brutalistische woning van influencer

328.000 op Instagram en 105.400 op TikTok. Zoveel mensen kijken elke dag binnen in de brutalistische woning van influencer Pieter Peulen en zijn man in Zonhoven. Hun huis, na een reeks virale Instagram-posts, is een beroemdheid geworden op sociale media. Pieter, voorheen werkzaam in Antwerpen vanwege een gebrek aan creatieve kansen in Limburg, combineert nu zijn passie voor interieurontwerp met zijn influencer-carrière.


Hun huis is een constant veranderend project, waar Pieter dagelijks op zoek gaat naar vintage vondsten om toe te voegen aan hun interieur. Ondanks het succes op sociale media, wordt Pieter geconfronteerd met kritiek en beschuldigingen van neprijkdom.

'Ik lees vaak dat mensen mij een nepobaby noemen. Dat ben ik niet, dus ik vind zulke opmerkingen moeilijk om te lezen. Ja, wij hebben een huis kunnen bouwen. Dat niet iedereen daarvoor de middelen heeft, begrijp ik volledig. Maar mijn man en ik hebben daarvoor wel keihard gewerkt en veel opgegeven - nog steeds trouwens", zegt hij in een interview met Sabato.

Lees hier het complete artikel.

Publicatiedatum: