Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nijenhuis Interieurs stopt na ruim 100 jaar: "We zien geen andere mogelijkheid"

Na meer dan honderd jaar als echt familiebedrijf te hebben gefunctioneerd, staat Nijenhuis Interieurs op het punt te sluiten. "Het was een moeilijke afweging, maar we zien geen andere mogelijkheid", zegt Marieke Nijenhuis tegen nieuwsblad Huis aan Huis Enschede.Het bedrijf, opgericht in 1917 door Johan en Riek Nijenhuis, begon aan de Oldenzaalsestraat en verhuisde later naar het Woonplein, mede dankzij inspanningen van Henk Nijenhuis. Na het overlijden van Henk in 1996 nam zijn zoon Johan het bedrijf over. Ondanks zijn passie voor de zaak en zijn inzet, werd het niet altijd gemakkelijk, met uitdagingen zoals een brand in 2013. Na het overlijden van Johan in 2021, op slechts 51-jarige leeftijd, is de last van het voortzetten van het familiebedrijf te zwaar geworden voor Marieke en haar familie.

Met spijt in haar hart kondigt Marieke het einde aan van het familiebedrijf, dat door meerdere generaties met passie is opgebouwd, maar waarvoor het nu tijd is om de deuren te sluiten vanwege emotionele en praktische redenen.

Bron: Huis aan Huis Enschede

Meer informatie:
Nijenhuis Interieurs
De Heurne 28
7511 GW Enschede

Publicatiedatum: