Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Mariëlle Berden van Qoozy Decoration: “Creatie of kunst? Dat mag de klant zelf bepalen”

Vraag Mariëlle Berden naar de oorsprong van het woord Qoozy en ze is heel duidelijk: "Ik ben dol op woonprogramma's zoals het Engelse Escape to the Country, waar interviews doorspekt zijn met het woord cosy. Elke minuut valt cosy wel een keer." Cosy betekent knus, warm, gezellig, kaarslicht, een knapperend haardvuur maar cosy is bovenal heel dicht bij jezelf. Qoozy Decoration voegt bij de betekenis nog een sterke dimensie toe; creativiteit.

Het is niet voor niets dat stylistes en interieurdesigners Mariëlle omarmen om haar handgevormde vintage- en hedendaagse lampvoeten, exclusieve handbeschilderde vazen en haar handgemaakte lampenkappen.Ambassadeur én standhouder Daily Trade Fair
Mariëlle: "Daily in Venlo is het kruispunt van Nederland, België en Duitsland. Een toplocatie in Venlo voor standhouders uit de interieurbranche met dagelijks toegankelijk voor inkopers uit de hospitality, horeca en interieur branche, voor interieurarchitecten en stylistes en voor woonwinkels. Voor Qoozy de perfecte plek om zich te presenteren in maatwerk met ideeën voor een next level interieur met decoraties op maat."

Waarom Qoozy?
"Samen precies dat weten te vinden waar je eigenlijk niet direct naar op zoek bent door out-of-the-box mee te denken met inkopers, stylistes, designers en eigenaren van woonwinkels en tuincentra."Maatwerk of productie?
"Beide. En als er nog tijd over is wordt deze besteedt aan het visualiseren van nieuwe ideeën en het experimenteren met nieuwe combinaties van stoffen, verf, vazen, potten en verlichting maar altijd met materialen en een goed verhaal."

Wat is Qoozy Decoration samengevat?
"Qoozy is niet te vangen in een hokje, maar een speeltuin voor creatief maatwerk met aparte woonaccessoires voor elk interieur. Van kantoor tot keuken en van woonkamer tot hotelkamer. Altijd creaties met een big smile. Ik zou zeggen: get Qoozy!"Qoozy Decoration heeft haar showroom op de permanente groothandelsbeurs Daily Trade Fair Venlo (standnummer 101) en is dagelijks geopend voor iedereen met een kvk inschrijving en een relatie tot de Daily doelgroep.

Meer informatie:
Qoozy Decoration
Daily Trade Fair Venlo - Stand 101
Venrayseweg 214
5928 RJ Venlo
077-3746500
www.dailytradefairvenlo.com
www.qoozy.nl

Publicatiedatum: