Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'Nieuwe Tank Chair markeert een revolutie in kantoormeubilair'

Lensvelt ontwikkelde in samenwerking met TANK Design Agency de TANK Chair, die op 16 februari feestelijk werd gepresenteerd. "Deze stoel markeert een revolutie in kantoormeubilair, en stelt een nieuwe standaard vast voor comfort, stijl en duurzaamheid", aldus Lensvelt.

Na een welkom op de locatie TANK Station door Sanne Schenk en Tommy Kleerekoper, de oprichters van TANK Design Agency, introduceerde Pieter Kraaijenbrink, senior project- en accountmanager bij Lensvelt, de nieuwe Tank Chair en besprak hij de ontwikkeling en de belangrijkste kenmerken ervan.


CEO Hans Lensvelt (midden) met TANK Design Agency founding partners Tommy Kleerekoper en Sanne Schenk in hun kantoor 'Tankstation'.

"De TANK Chair overstijgt met zijn revolutionaire look de conventionele bureaustoel. Met een volledig circulaire benadering is elk onderdeel, van het robuuste frame tot de luxueuze bekleding, zorgvuldig geselecteerd om duurzaamheid en comfort te waarborgen." De stoel is voorzien van de NEN 1335-certificering en voldoet aan alle Nederlandse en Europese normen.

Het ergonomische ontwerp beschikt over een verstelbare rugleuning, armleuningen en zitting. De TANK Chair is uitgebracht in vijf standaard kleuren maar kan worden gepoedercoat in elke gewenste kleur met bekleding naar smaak, waardoor hij perfect aansluit bij elk project.Gasten uit de branche kregen de kans om de nieuwe TANK Chairs uitgebreid te testen, terwijl DJ St√łts voor een vrolijke sfeer zorgde, compleet met wat heerlijke hapjes en genoeg drankjes.

Meer informatie:
Lensvelt Amsterdam
Herengracht 178
1016 BR Amsterdam
+31 (0)20 22 186 24
info@lensvelt.nl
www.lensvelt.nl

Publicatiedatum: