Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eijerkamp verbindt Frans Uyterlinde als ambassadeur

Eijerkamp is een exclusieve samenwerking aangegaan met de Nederlandse interieurexpert Frans Uyterlinde. Na een intensieve samenwerking van tien jaar, is Frans Uyterlinde nu officieel ambassadeur van het Eijerkamp Interieuradvies. Hiermee voegt Eijerkamp de expertise van Frans Uyterlinde toe om de kwaliteit en beleving van het Interieuradvies naar een nog hoger niveau te tillen.Intensieve samenwerking
Frans Uyterlinde, wiens naam synoniem staat voor vernieuwend interieurdesign dankzij zijn werk op televisie en in diverse projecten, gaat een bijzondere samenwerking aan met Eijerkamp. Als ambassadeur verrijkt hij niet alleen de klantbeleving met zijn unieke visie op wonen, maar speelt hij ook een cruciale rol in de continue ontwikkeling en verfijning in vakmanschap van het Eijerkamp team. Frans zal alle interieuradviseurs van Eijerkamp onder zijn hoede nemen. Zo zorgt Frans Uyterlinde ervoor dat zijn visie en kwaliteitsstempel doorsijpelen in elk aspect van het Eijerkamp interieuradvies.

"Na een samenwerking van meer dan 10 jaar, mag ik mij de trotse ambassadeur noemen van het Eijerkamp Interieuradvies. Het is een eer dat ik alle adviseurs continu mag trainen en inspireren. Eijerkamp Interieuradviseurs gaan door tot alles klopt. Van concept tot ontwerp op maat en de daarbij passende meubels. Want alleen dán gaat een huis écht leven", aldus Frans Uyterlinde.

Deze samenwerking is een natuurlijke synergie tussen Eijerkamp's toewijding aan wonen, slapen en design en Uyterlinde's innovatieve benadering van interieurontwerp. Samen streven ze ernaar dat alle Eijerkamp Interieuradviseurs nog meer mensen kunnen helpen met hun droominterieur.

Precies op maat, voor elke woonstijl
"Eijerkamp staat bekend om zijn inspiratievolle woonwinkels met meer dan 150 woonmerken en deskundig interieuradvies. Door samen te werken met Frans Uyterlinde, dé autoriteit van Nederland op interieurontwerp, tillen we dit naar een nog hoger niveau," zegt Jesper Schoofs, Senior Marketeer van Eijerkamp. "We zijn enthousiast over de mogelijkheden die deze samenwerking biedt aan onze klanten en kijken uit naar de inspirerende projecten die hieruit voort zullen komen."

Meer informatie:
Eijerkamp
www.eijerkamp.nl

Publicatiedatum: