Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Andrea Hollebeek schrijft geschiedenis als hoofdredacteur van alle home-decotitels

vtwonen heeft een nieuwe hoofdredacteur: Andrea Hollebeek gaat de 23-koppige multimediale redactie aansturen. Daarnaast wordt zij overkoepelend hoofdredacteur van alle home-decotitels bij DPG Media; Eigen Huis & Interieur, Stijlvol Wonen en Wonen Landelijke Stijl. Daarmee is zij de eerste binnen het concern die deze nieuwe functie gaat bekleden.

Andrea Hollebeek wordt de eerste overkoepelend hoofdredacteur van alle home-decotitels van DPG Media. FOTO HADEWYCH VEYS

Hollebeek was eerder hoofdredacteur van o.a. Eigen Huis Magazine, Telegraaf Wonen en J/M Voor Ouders en werkte onder andere bij Sanoma, MCP en iMediate. De laatste jaren is zij actief als contentstrateeg voor o.a. Sligro Food Group, Schüco Nederland, NS en Gemeente Amsterdam.

"Wij zijn blij met de komst van Andrea", aldus Koen Crijns, bij DPG Media verantwoordelijk voor Special Interest Media, waar de home-decotitels onder vallen. "We zitten bij vtwonen in een digitale transformatie, waarbij verbreding van onderwerpen en woonstijlen als ook het bieden van inspiratie en advies centraal staan. Dankzij de specifieke ervaring van Andrea zijn wij ervan overtuigd dat zij de juiste persoon is om vtwonen en de andere home-decomerken de volgende fase in te leiden."

Het is voor het eerst dat de home-decotitels van DPG Media een overkoepelend hoofdredacteur krijgen, wat de job van Hollebeek extra uitdagend maakt. "Ik sta te popelen om aan de slag te gaan," aldus Hollebeek. "vtwonen is het mooiste en grootste mediamerk in de home-decobranche met nog veel digitale groeipotentie. Met alle home-decotitels bij elkaar zijn we dé autoriteit. En met een aangescherpte redactionele formule zullen we liefhebbers en advieszoekers optimaal voorzien in hun informatie- en inspiratiebehoefte, zowel in print als digitaal."

Meer informatie:
vtwonen
www.vtwonen.nl

Publicatiedatum: