Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Rol weggelegd voor The Mosaic Factory in televisieserie Design Secrets

Het is met trots en enthousiasme dat The Mosaic Factory (TMF) aankondigt dat ze te zien zullen zijn op televisie. Het nieuwe seizoen van Design Secrets TV is van start gegaan op SBS6, waar Nederlandse architecten en ontwerpers worden gevolgd terwijl ze vertellen over hun projecten, passie en inspiratiebronnen.


Het team van het tv-programma Design Secrets.

"Voor een opmerkelijk project in The Valley op de Zuidas in Amsterdam heeft Casper Schwarz Architects ons Experience Centre in Nistelrode bezocht. Een inspirerende ontmoeting waarbij TMF zijn expertise en innovatieve producten heeft kunnen presenteren."

De aflevering wordt aanstaande zondag om 16.30 uur uitgezonden op SBS6. Na de uitzending is de aflevering ook terug te kijken op de website van KIJK. "Zorg ervoor dat je klaarzit om een kijkje te nemen achter de schermen van dit fascinerende project en ontdek de rol van TMF in het creƫren van unieke en inspirerende ruimtes", laat een woordvoerder van The Mosaic Factory weten.

Publicatiedatum: