Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Bedrijf is gespecialiseerd in complete interieurwerkzaamheden

Houtbewerkingsbedrijf in staat van faillissement

Op 6 maart heeft de rechtbank 's-Hertogenbosch een houtbewerkingsbedrijf uit Oss, dat naar eigen zeggen gespecialiseerd is in "complete interieurwerkzaamheden", in staat van faillissement verklaard. Mr. Carolijn Slegers is tot curator benoemd.

Het gaat in deze om het creatieve houtbewerkingsbedrijf HB Oss. Het gerenommeerde bedrijf, dat bekend staat om zijn hoogwaardige kwaliteit en maatwerk, heeft vandaag zijn deuren moeten sluiten na het aanvragen van faillissement. Met een trotse geschiedenis van het maken van alles, van plinten tot dakkapellen en complete huizen, is HB Oss een toonaangevende naam. Het bedrijf staat bekend om zijn toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid, met een team van bekwame vakmensen die streefden naar niets minder dan het beste.


Voor restaurant Quisine te Oosterhout realiseerde het bedrijf onlangs een mooi interieur.

Bij HB Oss staat de wens van de klant altijd centraal, met een open dialoog en advies om ervoor te zorgen dat elk project aan de verwachtingen voldoet. Leveranciers staan achter het bedrijf, waardoor er altijd hoogwaardige materialen beschikbaar waren om aan de behoeften van de klant te voldoen. In tijden van onzekerheid werden passende oplossingen gegarandeerd, waardoor klanten met vertrouwen op het vakmanschap van HB Oss konden rekenen.

Het faillissement van HB Oss is een klap voor alle betrokkenen. Het bedrijf stond lang bekend stond als een symbool van kwaliteit en vakmanschap. Met zijn mogelijke sluiting verdwijnt niet alleen een bedrijf, maar ook een erfenis van toewijding aan excellentie en klanttevredenheid uit de sector.

Curator Carolijn Slegers onderzoekt of een doorstart mogelijk is.

Meer informatie:
HB Oss
www.hboss.nl