Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Venus Williams lanceert interieurplatform

De concurrentie om AI-gedreven ontwerptools te introduceren is de afgelopen maanden toegenomen, en er is een nieuwe speler op het toneel verschenen: Palazzo, een platform voor interieurontwerp dat deze week is gelanceerd door tennislegende Venus Williams, samen met ervaren professionals uit de tech-startupwereld Raffi Holzer en Edward Lando.


Foto: Palazzo.

Tennis is niet de enige passie van Venus. Met meerdere diploma's op zak in mode- en interieurontwerp heeft ze onlangs mede het nieuwe bedrijf Palazzo.ai opgericht. "Jouw ruimte vertelt het verhaal van jouw leven, toch? Het is het verhaal van jouw persoonlijkheid, jouw wensen, jouw verlangens, jouw herinneringen, de foto's en de stukken die je door de jaren heen verzamelt. Bij Palazzo streven we ernaar om mensen in staat te stellen dat verhaal te creƫren en het een professionele touch te geven. Iedereen zou de kans moeten hebben om zijn ruimte eigen te maken en mooi te maken," legt Venus uit.

"Niet iedereen is in staat om een ruimte te visualiseren. We willen dat Palazzo mensen helpt om van tevoren te zien hoe hun ruimte eruit kan zien, en vervolgens daarnaar te handelen. We willen ook een gemeenschap van mensen en ontwerpers bieden om mee te interacteren, van te leren, en samen iets te doen waar je van houdt."

Meer informatie:
Palazzo
www.palazzo.ai

Publicatiedatum: