Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Caruzzo-ontwerp bestaat 10 jaar

Caruzzo, ontworpen door Frans Schrofer in 2014, viert zijn 10-jarig bestaan als een jonge en dynamische draaifauteuil van Leolux. Dit iconische ontwerp werd voor het eerst gepresenteerd tijdens de internationale meubelbeurs van Keulen in januari 2015, waar het al snel erkenning kreeg, waaronder een Reddot Award.

"Gevaarlijk snel of luxueus langzaam, Caruzzo is ontworpen voor jouw reistempo op de snelweg van het leven. Hij straalt een dapper zelfvertrouwen en ongelooflijke elegantie uit, met zijn gespierde brede schouders, uitnodigende armleuningen en de handgemaakte siernaad op de rug." – Frans Schrofer.

Met zijn hoge rug en karakteristieke 'oren' belichaamt Caruzzo het archetype van een comfortabele draaifauteuil. De ronding aan de achterzijde geeft het ontwerp snelheid, terwijl de hoogwaardige afwerking wordt benadrukt door de kostbare bekledingsmaterialen en de handgemaakte siernaad aan de achterzijde, die het vakmanschap van de Leolux-medewerkers laat zien.

Caruzzo kan op verschillende manieren gepersonaliseerd worden. Klanten kunnen aparte bekledingen voor de binnen- en buitenzijde kiezen, zoals een combinatie van stof en leer. Ook de kleur van de siernaad aan de achterzijde kan naar eigen smaak worden gekozen. Daarnaast zijn er twee verschillende onderstellen beschikbaar, en kan de bediening van het neigmechaniek in een gewenste kleur worden gelakt of gepoedercoat. Voor extra comfort is er een hoofdkussentje beschikbaar en kunnen klanten kiezen uit twee verschillende poufs, elk met een unieke design-uitstraling.

Meer informatie:
Leolux
www.leolux.nl

Publicatiedatum: