Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket

NCVP in teken van 'Samen over de vloer'

Op 15 april vindt in De Woonindustrie te Nieuwegein de Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket (NCVP) plaats, een evenement waar vakmensen, leveranciers en experts uit de vloerverwarming- en parketvloerenindustrie samenkomen. Met als thema 'Samen over de vloer' zullen leveranciers op stands hun nieuwste producten presenteren, terwijl diverse informatie- en inspiratiesessies worden gehouden.

Een van de sprekers is Marijn Beekman, technisch secretaris van de Vereniging Warmtepompen. Hij zal tijdens zijn presentatie ingaan op de uitstekende combinatie van warmtepompen en vloerverwarming voor comfortabele verwarming of koeling van verblijfsruimtes. Marijn bespreekt verschillende typen warmtepompen, zoals all electric en hybride, en de bronnen lucht en bodem, evenals aan/uit en modulerende warmtepompen. Hij zal ook de effecten van afgiftetemperaturen bij verwarmen en koelen behandelen, en enkele praktische tips geven voor het werken met warmtepompen in combinatie met vloerverwarming/-koeling en houten vloerafwerking.

Meer informatie:
Nederlandse Contactdag Vloerverwarming en Parket
www.eventbrite.com

Publicatiedatum: