Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

MediaMarkt biedt producten aan die niet in de winkels verkrijgbaar zijn

MediaMarkt heeft gisteren (dinsdag 5 maart) haar Marketplace gelanceerd in Nederland. Op deze Marketplace biedt het bedrijf producten aan die niet in de winkels verkrijgbaar zijn. Dit gebeurt in samenwerking met geselecteerde partners die een plek op het platform hebben gekregen.

Consumenten kunnen dankzij de komst van de Marketplace bij MediaMarkt kiezen uit een nog grotere verscheidenheid en beschikbaarheid van producten. Naast producten uit bestaande categorieën, biedt de Marketplace ook keuze uit producten uit nieuwe categorieën, zoals fitness, e-chargers, gereviseerde producten, e-bikes en slimme accessoires voor huisdieren. Kopers op de Marketplace kunnen vertrouwen op hoge kwaliteitsnormen, omdat MediaMarkt alleen met geselecteerde partners samenwerkt.

De lancering van de Marketplace maakt deel uit van de omnichannel-strategie van MediaMarkt. Deze is erop gericht om via elk kanaal nog dichter bij de klant te staan, of het nu gaat om fysieke winkels of online platforms zoals de MediaMarkt-webshop of deze Marketplace.

De lancering van de Marketplace maakt deel uit van de ambitie van het internationale bedrijf om in de toekomst 50% van de omzet uit online te halen (momenteel ongeveer 30%) en streeft naar een aanzienlijke toename van het marktaandeel.

Remko Rijnders, CEO van MediaMarkt Benelux: "We zijn zeer verheugd dat we nu live zijn met de Marketplace in Nederland. Ons land heeft een hoge internetpenetratie en online winkelen is hier natuurlijk al ver ontwikkeld. We hebben dan ook hoge verwachtingen, vooral omdat we echt iets anders doen dan de bestaande platforms. De lancering past bovendien naadloos aan bij onze strategie die gericht is op het bieden van een ongeëvenaarde klantbeleving via verschillende kanalen, fysiek en digitaal. Dit is een puzzelstukje in die strategie, maar wel een zeer belangrijke."

MediaMarkt heeft de Marketplace sinds 2020 al succesvol gelanceerd in Duitsland, Spanje en Oostenrijk.

Meer informatie:
MediaMarkt
www.mediamarkt.nl

Publicatiedatum: