Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Luc van de Noort (24) gaat voor grootste online tuincentrum van Nederland

'Het grootste online tuincentrum van Nederland worden. Dat is de onbescheiden ambitie van de 24-jarige Luc van de Noort uit Tilburg. Met drie webshops draait hij momenteel al meer dan 5 miljoen euro omzet per jaar. Daarnaast is de jonge ondernemer voor een kwart eigenaar van GroenRijk Tilburg, het tuincentrum van zijn ouders dat hij op termijn gaat overnemen.' Dat meldt De Ondernemer.


De 24-jarige Luc van de Noort. Foto Tuincentrum Outlet

Een uit de hand gelopen afstudeeropdracht vormde de basis voor het bedrijf van deze ondernemer. Tijdens zijn studie Ondernemerschap & Retail Management aan Avans Hogeschool richtte hij tuincentrumoutlet.com op als een echte onderneming. Met minimale startkapitaal, maar met de mogelijkheid om de voorraad van zijn ouders' tuincentrum te gebruiken, begon hij zijn webshop. Ondanks de uitdagingen van het opzetten van een bedrijf tijdens de pandemie, draaide zijn eerste jaar al een omzet van een miljoen euro.

Het assortiment groeide snel en om aan de vraag te voldoen, investeerde hij in een magazijn van 2500 vierkante meter en huurde hij zelfs een oude manege voor extra opslagruimte. Met een omzet van bijna vijf miljoen euro in 2022 en een groei van ruim tien procent in 2023, heeft hij zijn bedrijf snel zien uitbreiden. Momenteel heeft hij dertig mensen in dienst en bezorgt hij op dagelijkse basis door heel Nederland en zelfs in Belgiƫ.

Als ondernemer is hij mateloos ambitieus en streeft hij altijd naar groei en verbetering. Hij werkt zes dagen per week en ziet de optimalisatie van lopende processen als een van zijn belangrijkste doelen. Terwijl hij vooruit kijkt naar verdere groei en ontwikkeling, staat hij voor de uitdaging om personeel aan te nemen en zich te concentreren op branding en marketing om zijn bedrijf nog zichtbaarder te maken.

Bron: De Ondernemer

Publicatiedatum: