Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Ad de Kok stopt met ADK Parket: "We zijn altijd bewust klein gebleven"

Het is nog wennen voor Ad de Kok. Hij hoeft niet meer 's ochtends in zijn bus te springen om bij de klant een vloer te leggen. Samen met echtgenote Loes maakte hij van ADK Parket een bloeiend bedrijf, gespecialiseerd in hout- en laminaatvloeren. ,,We zijn altijd bewust klein gebleven.'' Dat schrijft BN De Stem, dat een artikel aan hem wijdde.

Ad de Kok kijkt met voldoening terug op zijn ondernemerschap en kijkt uit naar een nieuwe toekomst vol camperreizen en oppassen bij de kleinkinderen. Voetbal blijft een belangrijke uitlaatklep voor de voormalige voorzitter van FC Bergen, maar momenteel is hij nog druk bezig met het afwikkelen van zijn bedrijf.

Afkomstig uit een echte ondernemersfamilie, met een aannemersbedrijf van zijn grootvader en een bouw- en timmerbedrijf van zijn vader, vond De Kok uiteindelijk zijn weg in de vloerenindustrie. Na jarenlange ervaring bij Bruijnzeel Vloeren, waar hij zowel de hoogtijdagen als de neergang meemaakte, besloot hij voor zichzelf te beginnen. Ondanks tegenslagen, zoals een grote brand in 2005 die zijn bedrijf trof, wist De Kok stand te houden door bewust klein te blijven en persoonlijke service te bieden.

Naast zijn ondernemerschap speelde voetbal een belangrijke rol in het leven van De Kok. Als voormalig voorzitter van FC Bergen, een club met een rijke familiegeschiedenis voor hem, heeft hij 24 jaar lang zijn passie voor de sport ingezet.

Nu, na een leven van fysiek werk en toewijding aan zijn bedrijf en de voetbalclub, staat De Kok voor een nieuwe fase in zijn leven. Met plannen voor camperreizen en tijd doorbrengen met zijn kleinkinderen, kijkt hij uit naar deze nieuwe avonturen en de rust die ze met zich meebrengen.

Publicatiedatum: