Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"Boodschap komt als een donderslag bij heldere hemel"

Grootste Europese aanbieder van kast- en slaapkamerprogramma's sluit fabriek

Slecht nieuws vanuit de Rauch Möbelwerken: Volgens de Rhein-Hunsrück-Zeitung zal de fabriek in Mastershausen tegen eind 2025 worden gesloten. "Het personeel moet op zoek naar een nieuwe baan," citeert de krant de voorzitter van de ondernemingsraad, Michael Christ. Momenteel werken er 164 medewerkers. Christ benadrukt dat deze boodschap als een donderslag bij heldere hemel komt. "We zijn volledig verrast". Directeur Rainer Hribar lichtte het personeel gisteren in.In deze fabriek maken ze vooral producten in het hogere segment van Rauch. Wat er met de collectie gaat gebeuren, is nog niet bekend. Wellicht wordt deze geïntegreerd in hun andere fabrieken, zo laat een lezer van Wonen360 weten.

Rauch is de grootste Europese aanbieder van kast- en slaapkamerprogramma's. De geschiedenis van het familiebedrijf begin in 1897 met een klein timmerbedrijf. Inmiddels staat de 4e generatie wordt voortgezet.Meer informatie:
Rauch
www.rauchmoebel.de