Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Splinternieuwe Intratuin met cabrio-kas opent vandaag de deuren

Je gaat niet naar het tuincentrum in Hulst voor alleen een paar bakken afrikaantjes of viooltjes. Je ontmoet er vriendinnen of gaat met het gezin naar de Intratuin als aangenaam uitje. En je spreekt af in het restaurant. Dat schrijft de PZC, die een artikel wijdde aan het splinternieuwe tuincentrum van Frank Seghers en Stefan Schout, die volgens de krant blij zijn met de 'cabrio-kas', het 'snijbloemenatelier' en tientallen vierkante meters meer kamer- en borderplanten. "Maar hun tuincentrum krijgt de grootste oppepper, doordat er naast vele hallen met planten, huisraad, gereedschap, interieurversieringen, huisdierbenodigdheden en speelgoed ook een restaurant is: een lusthof waar meer dan honderd mensen tegelijk iets kunnen drinken en/of eten. Zweedse gehaktballetjes staan niet op het menu, maar mede door de vele Vlaamse klanten zullen de vol-au-vents (pasteitjes) over de tafels vliegen, verwacht Seghers", aldus de krantenredactie.Het nieuwe Hulster tuincentrum, met meer dan 6000 vierkante meter, heeft diverse moderne toevoegingen die het tot een aangename ervaring maken voor klanten. Het restaurant is een belangrijk aspect, omdat het klanten de gelegenheid biedt om te ontspannen en bij te praten, wat ook de verkoop stimuleert.

Een opvallende functie is de cabrio-kas, waarvan het dak automatisch sluit bij regen, waardoor klanten altijd droog kunnen blijven tijdens het winkelen. Het nieuwe pand is ruimer en comfortabeler dan het oude, met een warme uitstraling en aangename temperaturen het hele jaar door, dankzij verbeterde isolatie en duurzame energiebronnen zoals warmtepompen. Het bedrijf benadrukt zijn klimaatbewuste aanpak en heeft geen gas, is energieneutraal en zelfs CO2-positief. Het personeelsbestand is gegroeid naar ongeveer 60 leden, die vanaf vandaag klaar staan voor de klanten. De oude kassen zullen op een later tijdstip worden gesloopt om ruimte te maken voor mogelijke toekomstige uitbreidingen.

Bron: PZC

Meer informatie:
Intratuin Hulst
Absdaalseweg 70
4561 RE Hulst
0114-313738
info@hulst.intratuin.nl
www.intratuin.nl

Publicatiedatum: