Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
"We moeten er weer twintig jaar mee vooruit kunnen"

Meubitrend keert terug op oude nest met nieuwbouw

Bij Meubitrend zijn ze gepassioneerd in het vervaardigen van meubelen in een ruime fabriek van 14.000 vierkante meter. Om mee te gaan met hun tijd, gaat de meubelfabrikant uit Oss terug keren naar Vorstengrafdonk, waar het bedrijf voorheen ook al was gevestigd. Na een periode van afwezigheid bouwen ze hier een geheel nieuwe vestiging op het allerlaatste beschikbare stuk bedrijfsgrond op dat terrein.

De nieuwe locatie zal niet alleen dienen als productiefaciliteit, maar ook als showroom. Dit betekent dat het hele pand is ontworpen om klanten te verwelkomen en hun interieurplannen te bespreken. Dat meldt het Brabants Dagblad (BD)."We moeten er weer een jaar of twintig mee vooruit kunnen. Ons pand waar we nu gevestigd zijn dateert uit 1996. Het past nu niet meer bij ons huidige productieproces. Destijds ging het bij ons om de massa, tegenwoordig is ieder meubel van ons uniek", zegt eigenaar Hobie van Veghel in een interview met het BD.

Meubitrend is van plan om over enkele weken te beginnen met de bouw. In februari of maart hopen ze dat de bouw van het bedrijfspand afgerond kan worden.

Meer informatie:
Meubitrend
Grevelingenmeer 9
5347 JP Oss
+31 0412 696 969
info@meubitrend.com
www.meubitrend.com

Publicatiedatum: