Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Prospectt opent showroom in Gouwekerk

"Soms moet je een beetje gek zijn om iets bijzonders te creëren"

"Na weken hard werken met ons hele team is onze bijzondere showroom eindelijk geopend. De prachtige Gouwekerk in het centrum van Gouda is het decor voor de uitgebreide collecties van onze merken. Ontdek 600 m2 woon- en lifestyle inspiratie op deze waanzinnige plek", deelt Prospectt op social media.Directeur Pieter-Leen Burger blikt terug op het proces. "Soms moet je een beetje gek zijn om iets bijzonders te creƫren. Met beide benen op de grond is het moeilijk vooruit komen. Velen vonden de plannen fantastisch, maar vonden ons wellicht toch een beetje gek. En toch zetten we door. In de overtuiging dat je je moet blijven onderscheiden. En waar kan dat beter dan in de prachtige Gouwekerk in Gouda."

Vanaf gisteren (4 maart) kunnen winkeliers hier komen om te inspireren, zich te laten inspireren en collecties op te bouwen. "Na vele, vele uren verbouwen, opbouwen en stijlen, zijn we dit avontuur begonnen met ons team en proostten we op de toekomst van Prospectt, ons prachtige bedrijf. De reacties van de winkels die gelijk al een afspraak hadden gepland, waren voor ons het bewijs dat we terecht niet met beide benen op de grond zijn blijven staan, maar de juiste stappen vooruit hebben gezet", besluit Pieter-Leen.Het merkenhuis nodigt iedereen van harte uit om de mooie producten in alle rust te komen bewonderen. Het team van Prospectt adviseert graag bij het samenstellen van een selectie. Plan via deze link een showroom afspraak in met jouw accountmanager.

Meer informatie:
Prospectt B.V.
Hoge Gouwe 39
2801 LB Gouda
+31 (0)182 686332
info@prospectt.nl
www.prospectt.nl

Publicatiedatum: