Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Sander Wapperom, medeoprichter DeWarmte:

“Het winnen van een iF Design Award is een prachtige bevestiging van ons harde werk”

DeWarmte is uitgeroepen tot winnaar van de iF Design Award 2024 (categorie Building Technology), een van de meest prestigieuze designprijzen wereldwijd. De warmtepomp AO van DeWarmte was een van de awardwinnaars uit bijna 11.000 inzendingen uit 72 landen.

Elk jaar organiseert 's werelds oudste, onafhankelijke designorganisatie iF International Forum Design GmbH de iF Design Award. De jury, die in totaal bestond uit 132 experts afkomstig uit 23 landen, beoordeelde de warmtepomp van DeWarmte als uitstekend, omdat het voldeed aan alle strenge eisen. Daarbij keken de juryleden naar het idee (relevantie), de vorm (logica en aantrekkelijkheid) de functie (gebruiksgemak), de differentiatie (in hoeverre is het vernieuwend?) en de impact (duurzaamheid). "Het winnen van een iF Design Award is een prachtige bevestiging van ons harde werk", zegt Sander Wapperom, medeoprichter en directeur van DeWarmte.


Sander Wapperom, medeoprichter en directeur van DeWarmte.

Grote belangstelling
Jaarlijks kan de iF Design Award op grote internationale belangstelling rekenen. Dit jaar heeft een kleine 5.000 bedrijven in totaal bijna 11.000 producten ingezonden om mee te dingen naar de prestigieuze awards en zodoende het kwaliteitszegel te mogen ontvangen. Wapperom: "We zijn er ontzettend trots op dat onze unieke oplossingen voor duurzame warmte door een stevige vakjury erkend en gewaardeerd wordt. Dit geeft ons veel vertrouwen voor de toekomst, waarin we meer duurzame producten willen ontwikkelen naast onze warmtepompen."

Duurzame warmte
De in de prijzen gevallen warmtepomp AO van DeWarmte, mede totstand gekomen door ManGo Product Design uit Breda, is uniek doordat deze efficiƫnt werkt en men daardoor minder verbruikt. Ook is de pomp in vrijwel ieder huis te plaatsen. "Met onze warmtepomp zetten we ons in voor een gasloos Nederland en het aanbieden van duurzame warmte", zegt Wapperom. "Dat we nu deze prijs gewonnen hebben zorgt ervoor dat een breder publiek kennis met ons maakt en wij hopelijk sneller onze doelstelling kunnen bereiken."Meer informatie:
DeWarmte
www.dewarmte.nl

Publicatiedatum: