Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
10 jaar Leolux-Caruzzo

Ontwerper Frans Schrofer: "Gevaarlijk snel of luxueus langzaam"

Hij is jong en dynamisch, maar toch is het alweer tien jaar geleden dat de Leolux-Caruzzo door Hagenaar Frans Schrofer wordt ontworpen. Kort daarna, in januari 2015, presenteert de Nederlandse designproducent zijn draaifauteuil tijdens de internationale meubelbeurs van Keulen. In datzelfde jaar wordt Caruzzo meermaals onderscheiden, onder meer met een Reddot Award.

"Gevaarlijk snel of luxueus langzaam, Caruzzo is ontworpen voor jouw reistempo op de snelweg van het leven. Hij straalt een dapper zelfvertrouwen en ongelooflijke elegantie uit, met zijn gespierde brede schouders, uitnodigende armleuningen en de handgemaakte siernaad op de rug", aldus Frans Schrofer.Ambachtelijk
Met zijn hoge rug en de 'oren' is Caruzzo een archetypisch voorbeeld van een comfortabele draaifauteuil. De ronding aan de achterzijde geeft het ontwerp snelheid en je herkent meteen de hoogwaardige afwerking aan de kostbare bekledingsmaterialen en de handgeregen siernaad aan de achterzijde, die het ambachtelijk vakmanschap van de Leolux-medewerkers toont.

Een Caruzzo voor iedereen
Caruzzo personaliseren kan op vele manieren. De bekleding van de binnen- en buitenzijde kan apart gekozen worden; bijvoorbeeld een combinatie van stof en leer. Die eigen keuze is er ook bij de kleur van de siernaad aan de achterzijde. Verder zijn er zijn twee onderstellen leverbaar en, net als de draaivoet, wordt de bediening van het neigmechaniek in een kleur naar wens gelakt of gepoedercoat. Voor meer comfort is er een hoofdkussentje beschikbaar en heb je de keuze uit twee poufs, elk met een eigen design-uitstraling.

Meer informatie:
Leolux Experience Center
De Corridor 9a
3621 ZA Breukelen
www.leolux.nl

Publicatiedatum: