Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eder & Müller gaat voortaan in Nederland produceren

De directie van Eder & Müller Nederland heeft besloten om de productie van hun artikelen naar Nederland over te brengen, na jarenlang in Duitsland te hebben geproduceerd. Dit besluit volgde op tegenvallende marktontwikkelingen in Duitsland en een afname van de orderportefeuille.

Door de productie naar Nederland te verplaatsen, kan het bedrijf aanzienlijk kortere levertijden bieden, wat resulteert in een betere dienstverlening aan klanten en verbeterde productkwaliteit. De eigenaren van het bedrijf, M. van der Molen en R. Klabbers, zijn vol vertrouwen in de toekomst en geloven dat deze strategische verandering niet alleen de positie van Eder & Müller zal versterken, maar ook zal bijdragen aan groei en innovatie in de markt.Vorig jaar werd Eder & Müller Nederland overgenomen door de Friese onderneming H&M Houtbewerkingsmachines. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten voor werkplaatsinrichting, variërend van montagetafels tot materiaalwagens en kozijnbokken.

Meer informatie:
Eder & Müller Nederland
Koperslagersstraat 6
8601 WL Sneek
www.eder-en-muller.nl

Publicatiedatum: