Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Carola van der Weide, eigenaresse van Hoffz Interior:

'Belangrijk dat de collectie een spark oproept'

Hoffz Interior heeft een rauw randje en staat voor authentieke materialen. Geïnspireerd door reizen en verhalen vanuit de hele wereld, waarin traditioneel vakmanschap en erfgoed samenkomen. En dat alles gecombineerd in een warme en ingetogen sfeer.

Uit de Hoffz collectie spreekt een voorliefde voor producten die onder invloed van de natuurlijke elementen een verweerde look krijgen. Daarnaast vinden bijzondere finishes hun plek in de collectie en worden er combinaties gemaakt van verschillende materialen, van verweerd leer tot oud hout, van doorleefde tapijten tot de mooiste linnen stoffen. De collectie die is ontstaan is breed en divers: van verlichting tot tafels en stoelen, van spiegels tot gestoffeerde zitmeubelen en accessoires.


Foto's: showroom Hoffz Interior.

Carola van der Weide, eigenaresse en designer van Hoffz Interior, vindt het belangrijk om met haar collectie een bepaalde 'spark' op te roepen. "Dat je de Hoffz meubels en items in een ruimte ziet en voelt: dit is het. Hier wil ik me in wanen, tijd in doorbrengen, dit voelt goed. Dat het bijdraagt aan 'bezield' wonen: een plek waar je je authentiek voelt, omringd wordt door items met een historie, verhaal, handgemaakt, waar creativiteit uit straalt, waar veel tijd en liefde in is gestopt. Onze quote is dan ook Hoffz, giving soul to your home", legt ze uit.De unica in de Hoffz collectie zijn wereldse stukken die een vorig leven hebben gehad, die zijn blootgesteld aan de krachten van de natuur en de mens. Items met een verleden, een verhaal, uitblinkend van vakmanschap, authentiek en uitzonderlijk; een gekoesterde aanvulling!

Tevens heeft Hoffz Interior beschikking over een showroom in de Daily Trade Fair te Venlo (standnummer 80), deze is exclusief te bezoeken voor business-to-business klanten.Meer informatie:
Hoffz Interior
Venrayseweg 214
5928 RJ Venlo
+31 8800 33 100
info@hoffz.nl
www.hoffz.nl

Publicatiedatum: