Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

'De Perzenkoning stopt, alwéér?'

Tapijthandelaar Jaap Vos uit Hendrik-Ido-Ambacht heeft al vele jaren een opheffingsuitverkoop in zijn zaak, maar negeert alle kritiek hierop. Hij adverteert met handgeschreven krantenadvertenties waarin hij stelt dat zijn zaak, De Perzenkoning, stopt en tot wel 90% korting biedt op tapijten. Deze advertenties zijn al decennialang een terugkerend fenomeen. "Ik ben inmiddels 83 jaar en vind het genoeg geweest", zegt Jaap.

Vorig jaar Jaap nog: "Ik ben inmiddels 82 jaar en vind het genoeg geweest." Jaap werd eens op de vingers getikt door de Reclame Code Commissie vanwege de voortdurende opheffingsuitverkoop. Jaap beweerde dat hij slechts één dag per week open is omdat hij fysiek niet in staat zou zijn om wekenlang achter elkaar een uitverkoop te houden.Opheffingsuitverkoop
Vos zelf verdedigt zijn advertenties door te beweren dat ze accuraat zijn en beschuldigt zijn critici van jaloezie. Hij beweert dat zijn klantenkring voornamelijk bestaat uit hooggeplaatste personen, wat zijn integriteit zou aantonen. Hoewel hij toegeeft dat zijn opheffingsuitverkoop al jaren duurt, blijft hij bij zijn standpunt dat zijn advertenties waarheidsgetrouw zijn. Hij suggereert zelfs om het woord 'opheffingsuitverkoop' te verwijderen uit zijn advertenties als dit tot zoveel controverse blijft leiden.

Perzische en Oosterse tapijten
De Perzenkoning is een groothandel in Perzische en Oosterse tapijten. Nog één dag per week (op zaterdag) verkoopt het bedrijf (ook) rechtstreeks aan particulieren. De Perzenkoning importeerde rechtstreeks vanuit de knooplanden in het Midden-Oosten. Bij De Perzenkoning konden mensen terecht voor Perzische tapijten, zoals Tabriz, Shiraz, Heriz, Kashkay, Mashad, Quom, Nain, Sarough, Kashan, Bidjar, Herati, Lillian, Wizz en Isfahan. Maar ook echte Oosterse handgeknoopte tapijten zoals: Zieglers, Afghanen, Kelims, Karachi, en Modern.

Gaat De Perzenkoning deze keer dan echt stoppen? Of lezen we over een tijdje: 'Ik ben inmiddels 84 jaar en..."

Meer informatie:
De Perzenkoning
De Zelling 2
3342 GS Hendrik-Ido-Ambacht
078 – 682 38 11
info@deperzenkoning.nl
www.deperzenkoning.nl

Publicatiedatum: