Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'Met KeukenStyl hebben we alles in huis voor het interieur'

Wennekers Wooncentrum: ‘Vanaf dag één liep het storm’

Wennekers Wooncentrum is niet alleen een begrip in Groesbeek, maar in de hele regio Arnhem-Nijmegen. Al meer dan zeventig jaar bieden ze klanten alles op het gebied van woninginrichting – en toch wisten ze hun aanbod het afgelopen jaar aanzienlijk uit te breiden. 'Keukens zijn een belangrijk onderdeel van ieder interieur.'


Tom van Beem op de keukenafdeling van zijn Wennekers Wooncentrum.

"Al sinds de oprichting van Wennekers in 1955 doen we ons best ons assortiment af te stemmen op de behoeften van onze klanten," vertelt directeur Tom van Beem. "Zo hebben we, naast alle meubelen, vloeren, gordijnen en zonweringen, sinds vijf jaar ook een eigen meubelstoffeerderij. Toch was er één ruimte in het huis die nog ontbrak in ons aanbod: de keuken. Met gepaste trots kan ik zeggen dat klanten nu ook complete keukens bij ons kunnen bestellen."

Verkoop van keukens doe je er niet even bij, ontdekte Van Beem toen hij zich een aantal jaar geleden ging oriënteren op de markt. "Het is echt een specialisme, dat bouw je niet in een paar maanden op. Toen zijn we in contact gekomen met de mensen achter KeukenStyl, dankzij wie we een aantal vliegen in één klap konden slaan. In onze showroom hebben we met hen zes mooie keukens opgebouwd, die een goed beeld geven van wat er mogelijk is in smaak, uitrusting en uitstraling. We zagen het als een mooie upgrade van zowel onze winkel als onze dienstverlening. Dat hadden we goed gezien, maar van ons plan er rustig mee te kunnen starten, is niets terechtgekomen."

Vertrouwde kwaliteit
Dat bleek al snel: vanaf dag één liep het storm op de keukenafdeling. Een deel van dat succes is te danken aan een slim tekenprogramma, waarmee klanten in drie kleurrijke dimensies wordt getoond hoe de keuken van hun keuze er dan uit komt te zien. Van Beem: "Die visualisatie werkt erg goed: zo weet de klant meteen waar die aan toe is. En omdat wij precies weten wat de mogelijkheden van de diverse keukenmerken zijn, maakt dat het proces erg overzichtelijk. Dat heeft KeukenStyl slim opgezet. Advies, ontwerp en inmeten doen we nu zelf, de montage besteden we uit aan specialisten. Zo kunnen we onze klanten de vertrouwde Wennekerskwaliteit blijven bieden – dat is immers de reden dat sommige families al generaties lang klant van ons zijn."

Het fijne van een compleet aanbod is dat Wennekers voor de klant nu een onestopshop is geworden. Van Beem: "Dat is wel zo handig, want keukens zijn steeds meer onderdeel geworden van het interieur. Dat betekent dat materiaalkeuze, kleuren en uitstraling beter op elkaar moeten worden afgestemd. Wij kunnen onze klanten nu het hele pakket bieden, van zitbank tot gordijnen en van vloer tot keukenblad – en zelfs het opnieuw bekleden van een bestaande bank of fauteuil. Wel zo gemakkelijk als je bezig bent met de inrichting van je huis."

Ben je nieuwsgierig geworden of het concept jou ook past? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking.

Meer informatie:
KeukenStyl
Tel. +31 6 8126 2110
olivierwillems@garant-nederland
www.keukenstyl.nl

Publicatiedatum: