Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Belysse Group NV benoemt nieuwe CEO

Belysse kondigt aan dat James Neuling met ingang van 1 maart 2024 benoemd is tot CEO van de Belysse Group als opvolger van Cyrille Ragoucy. Neuling zal zijn functie als MD Europe gelijktijdig blijven uitoefenen. Ragoucy zal de organisatie blijven ondersteunen in zijn rol als lid en voorzitter van de Raad van Bestuur van Belysse Group en als adviseur van het management.

De Raad van Bestuur verklaarde: "Na een jaar toewijding binnen onze organisatie heeft James zijn leiderschapskwaliteiten en zijn diepgaande kennis van de waarden en doelstellingen van Belysse aangetoond. Zijn internationale achtergrond en zijn sterkte in verkoop en marketing zullen Belysse helpen om haar activiteiten verder te ontwikkelen. James zal zich blijven richten op winstgevendheid, duurzaamheid, groei door innovatie, productie-optimalisatie en meer flexibele digitale oplossingen. De Raad van Bestuur vertrouwt erop dat James samen met het executive team, Jay Brown (President US) en Andy Rogiest (Group CFO), Belysse naar een volgend stadium zal leiden. Dankzij Cyrille's voortdurende steun en begeleiding als voorzitter van de Raad van Bestuur kan de organisatie blijven beroep doen op zijn ruime ervaring.


James NeuIÎng, de nieuwe CEO van Belysse.

De Raad van Bestuur bedankt Cyrille voor zon leiderschap gedurende de afgelopen vijf jaar, waarin hij Balta en vervolgens Belysse door verschillende uitdagende omstandigheden heeft geloodst waar het bedrijf sterker en veerkrachtiger is uitgekomen."

In een verklaring zei James Neuling: "lk ben vereerd om de rol van CEO van Belysse Group op te nemen en voort te bouwen op de fundamenten die door Cyrille zijn gelegd. lk ben vastbesloten om me te blijven richten op innovatie en expertise die Belysse kenmerkt, en ik kijk ernaar uit om nauw samen te werken met alle belanghebbenden om ons bedrijf vooruit te helpen."

Cyrille Ragoucy verklaarde: "Ik ben trots om James te verwelkomen als de nieuwe CEO. In het afgelopen jaar heeft hij bewezen dat zijn toewijding en zijn streven naar kwaliteit hem de ideale leider maken om de visie van Belysse naar de toekomst uit te dragen. Als voorzitter ben ik blij dat ik met James kan samenwerken aan het succes van Belysse."

Ervaring James Neuling
James Neuling trad in oktober 2022 in dienst bij Belysse als Managing Director Europe. Hij is een bedreven en dynamische director die een ruime ervaring meebrengt uit meerdere industrieën waarin hij management posities bekleedde. Hij begon zijn carrière in Zuidoost-Azië in de verlichtingssector, waar hij zich ontwikkelde tot Regional Manager voor Zumtobel alvorens hij naar Europa verhuisde om zijn MBA afte leggen.

Neuling trad vervolgens in dienst bij GE Plastics in een commerciële managementrol en leidde het herstel van GE's Europese activiteiten op het gebied van platen en folie. Vervolgens reorganiseerde en coôrdineerde hij twee desinvesteringen bij Rio Tinto Alcan, voordat hij management functies op zich nam bij Mondi Group en Scapa. In 2017 werd Neuling aangesteld als Vice President Flooring bij Beaulieu Flooring Solutions. Vlak voor Belysse begeleidde hij Melrose bij de verkoop van Nortek HVAC aan Madison.

Neuling heeft een Bachelor's degree in Electrical & Electronic Engineering (University of Adelaide, Australië), een Graduate Diploma In Marketing (Thames Business School, Singapore) en een Master of Business Administration (IMD Business School, Zwitserland). Hij heeft de Australische, Britse en Belgische nationaliteit, en woont in België met zijn vrouw en vier zonen.

Meer informatie:
Belysse Group
Franklin Rooseveltlaan 172-174
8790 Waregem
hello@belysse.com
www.belysse.com

Publicatiedatum: