Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Eigenaar failliet verklaarde deGietvloerMeesters:

“Je weet toch dat het ons niet boeit, want we gaan zo weer verder met iets anders”

'Oplichters eerste klas', 'ze beloven gouden bergen maar bezorgen alleen ellende' en 'nooit mee in zee gaan'. Zo maar een greep uit negatieve reviews die te vinden zijn op Trustpilot over deGietvloerMeesters, welk bedrijf onlangs failliet verklaard werd.
In een uitdagend economisch klimaat is het onvermijdelijk dat sommige bedrijven omvallen. Maar het ene faillissement is het andere niet, zo blijkt uit onderzoek van het consumentenprogramma Kassa.



Begonnen met inbouwkasten
Ongeveer vijf jaar geleden maakte Kassa twee items over de inbouwkasten van het bedrijf Röllfink. Een reeks slachtoffers heeft flinke bedragen betaald voor meubels die wel heel erg leken op Ikea-kasten. Het bedrijf eiste vaak aanzienlijke aanbetalingen, soms tot wel 70 procent van de kosten. Het werk werd gerealiseerd door 'vakmensen van wisselende kwaliteit' en in sommige gevallen zelfs helemaal niet. Kassa concludeert dat Röllfink een spoor van teleurstelling achtergelaten heeft nadat het uiteindelijk failliet werd verklaard. Zelfs het gerenommeerde keurmerk van de woonbranche (CBW-erkend) staat nu op de lijst van schuldeisers...

Overgestapt naar gietvloeren
De eigenaar van Röllfink is ene Noll Roelevink, die in 2018 ook deGietvloerMeesters oprichtte samen met zijn schoonzoon Coen Eeltink. Echter is Noll zichzelf plotseling Jacob gaan noemen na de oprichting van het vloerenbedrijf. De onderneming is officieel op naam van Coen geregistreerd, maar Noll is overduidelijk de leidinggevende, merkt Kassa op. Het bedrijf heeft de laatste tijd een golf van klachten te verduren gekregen. Honderden consumenten en mkb'ers bundelden de krachten op Facebook. Vooralsnog heeft het niks opgeleverd, want (zoals Kassa al voorspelde) is deGietvloerMeesters inmiddels alweer failliet verklaard. Hierdoor kunnen gedupeerden fluiten naar hun geld.

Het houdt niet op
Maar hier houdt het niet op voor de 'ondernemers'. Vlak voor de jaarwisseling (op 27 december) hebben Noll en Coen alweer een nieuw bedrijf opgericht (de naam is niet bekend). Coen Eeltink is directeur en enig aandeelhouder. Een grote verrassing mag het niet heten. Kassa weet namelijk te melden dat Noll het in december al had verteld tegen een ondernemer die nog geld van hem tegoed heeft. "Je weet toch dat het ons niet boeit, want we gaan zo weer verder met iets anders."



Bron: Kassa

Reageren? info@wonen360.nl

Meer informatie:
deGietvloerMeesters
Hullenbergweg 278
1101BV Amsterdam
www.degietvloermeesters.nl