Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

CIFM/interzum Guangzhou terug op toneel van productie-industrie meubelen

CIFM/interzum guangzhou, de vakbeurs voor machines, materialen en onderdelen voor de industrie, zal zijn terugkeer maken, vernieuwd en verder uitgebreid tijdens de tweede fase van de 53e CIFF Guangzhou, van 28 tot 31 maart 2024, in combinatie met Kantoorinrichting en Commerciële Ruimtes.

CIFM/interzum guangzhou 2024 streeft ernaar een hoogwaardig evenement te creëren met focus op de toeleveringsketen, waarbij baanbrekende oplossingen in de productie van machines, materialen en onderdelen voor de meubelindustrie worden getoond, en een waardevolle bijdrage wordt geleverd aan de ontwikkeling van industriële trends.Nieuw dit jaar zijn de vernieuwde tentoonstellingsindeling en -concept. Sinds 2023 is CIFM/interzum Guangzhou met 14% gegroeid, en beslaat nu 180.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte met in totaal 21 paviljoens verdeeld over de gebieden B en C van het Canton Fair Complex, en huisvest ongeveer 1.500 exposanten - een nieuw record.

Onder het thema "Door de gehele stroomopwaartse en stroomafwaartse keten, koppelen aan een nieuwe toekomst", omvat CIFM/interzum Guangzhou 3 hoofdsecties: Materialen, Hardware en Machines, elk ontworpen om aan verschillende behoeften en interesses te voldoen, maar geconfigureerd als een enkel zakelijk platform voor gecentraliseerde inkoop.

In de Materialen sectie zullen beroemde nationale en internationale merken zoals Shattdecor, Rehau, DiLon, Holley, Furen, Liamax, en Evea deelnemen in niet minder dan 11 paviljoens in Gebied C, waardoor het gewijde oppervlak met 40% wordt vergroot en de reeks aangeboden productcategorieën wordt verbreed en geoptimaliseerd. Deze sectie zal hoogwaardige nieuwe materialen voor stoffering, decoratief papier en randen voor meubelafwerking, decoratieve en brandwerende panelen, chemische producten en meer tentoonstellen.

Met een focus op origineel oppervlakontwerp, materiaalinnovatie en -toepassing, en geavanceerde functionaliteit, biedt de Materialen sectie baanbrekende oplossingen voor alle gebieden van meubilair, van stoffering tot op maat gemaakte meubels.

Het Original Design 2.0 evenement biedt een innovatieve showcase van iconische merken met een focus op originaliteit en R&D in de industrie van decoratieve panelen, terwijl de CMF Trends International Material Gallery interactie tussen merken en ontwerpers promoot met als doel een echte bron van inspiratie te creëren voor wereldwijd interieurontwerp.

Met als doel innovatie in de meubelindustrie te bevorderen en nieuwe normen te stellen in de productie van hoogwaardige meubels voor steeds intelligentere woningen, is de Hardware sectie ingesteld om de meest geavanceerde technologieën, innovatieve concepten en baanbrekende oplossingen te presenteren, en zo de evolutie van de meubelhardwaresector zelf te promoten. Over vijf paviljoens in Gebied B brengt het prestigieuze Chinese en internationale merken samen - waaronder DTC, SH-ABC, Taiming, Tutti, en Nisko - om een breed scala aan producten aan te bieden zoals schuifsystemen, kettingen, profielen, sloten en vergrendelingssystemen, handgrepen, verlichtingssystemen, schroeven en accessoires, en meer.

De Machines sectie beslaat vijf paviljoens in Gebied C en is de benchmark voor innovatie en digitale transformatie in de meubelindustrie. Met een focus op de promotie van kunstmatige intelligentie en geïntegreerde oplossingen, brengt deze sectie toonaangevende internationale fabrikanten van houtbewerkings-, stik- en stoffeermachines en matrasproductiemachines samen zoals Himile, Biesse, Cefla, Hold, en Huahua, onder anderen. Hun voorgestelde oplossingen en technologieën voor de intelligente productie van meubels zullen bezoekers een nieuwe visie op de toekomst van de industrie bieden.

CIFF Guangzhou 2024
fase 1 - 18-21 maart 2024
woonmeubilair, woondecoratie & woontextiel, buiten- & vrijetijdsmeubilair
fase 2 - 28-31 maart 2024
kantoormeubilair, commercieel meubilair, hotelmeubilair en meubelmachines & grondstoffen

Meer informatie:
CIFF Guangzhou 2024
www.ciff-gz.com

Publicatiedatum: