Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Met familie Kisch, Ruben Nieuwenhuis, Bert Timmermans, Liza Wassenaar en Roel de Jong

De Interieur Club heeft van alles in petto

Deze maand bestaat De Interieur Club drie jaar. Inmiddels hebben ze al 116 afleveringen gemaakt van hun podcast, veel interieurprofessionals mogen helpen met hun interieurbedrijf en events georganiseerd. Ook deze maand heeft De Interieur Club weer van alles in petto. Met onder andere Liza Wassenaar, het ondernemersverhaal van Kisch, WorkingBert en AI gebruiken voor marketing.


Michael Parsser, Natascha Pinto-Parsser en Jeremy Parsser Kisch, Bert Timmermans, Liza Wassenaar en Roel de Jong.

Liza Wassenaar
Maandag 4 maart
Liza Wassenaar won in december de prijs voor interieurtalent van het jaar bij De Interieur Club Awards. In deze aflevering hoor je het verhaal van één van de stylisten bij vtwonen. Haar stijl is warm en vol detail. Haar producties zijn verfijnd tot in de puntjes. Zo geeft zij ieder accessoire een eigen plekje en brengt daarmee leven in de styling.

In 2016 studeerde Liza af aan de Artemis Academie in Amsterdam in de richting styling. Ze ging na haar studie direct aan de slag bij vtwonen, eerst als stagiair, daarna als freelancer en tegenwoordig hoort zij bij het vaste team van stylisten. In korte tijd werd Liza al snel bekend als stylist bij vtwonen door het tv-programma Weer verliefd op je huis (elke zondagavond te zien op SBS6).

Ondernemersverhaal van J. Kisch & Zonen
Maandag 11 maart
In deze aflevering duiken we in het inspirerende verhaal van het interieurbedrijf J. Kisch & Zonen, gerund door twee broers en een zus. Michael, Natascha en Jeremy delen in deze aflevering met Mark Timo hun ervaringen, uitdagingen en successen terwijl ze samen navigeren door de wereld van ondernemerschap in de interieurbranche.

Interieurbedrijf Kisch is al 128 jaar dé groothandel voor al je meubelbeslag, deurbeslag, en zit-sta werkplekken. Dit altijd met het Kisch DNA in het achterhoofd: elke dag beter worden en altijd in ontwikkeling zijn. Persoonlijke service is erg belangrijk voor deze interieurondernemeing en ze willen dat klanten zich onderdeel voelen van de Kisch familie.

The Road to Masterly deel 3 | WorkingBert

Maandag 18 maart
Volgende maand begint Milaan Design Week. Ben jij er klaar voor? In aanloop naar het designevent van het jaar hebben wij drie afleveringen gemaakt: The Road to Masterly Milaan. Te gast waren, deelnemers van het Nederlandse Paviljoen in Milaan, interieurontwerper Richard Hutten, ontwerper Carina Riezebos. In de laatste aflevering is WorkingBert samen met Nicole Uniquole te gast.

In 2023 stond Bert Timmermans van Workingbert ook op Masterly Milaan. Hij toonde zijn nieuwe gordijnontwerp, HEIZU. Het gordijn in een 5 bij 10 meter in-situ display werd getoond in Palazzo dei Giureconsulti, en is ontwikkeld op basis van experimenten met spuitverf op in de stad geplukt onkruid als sjabloon.

AI inzetten voor de marketing van je interieurbedrijf
Maandag 25 maart
Artificial intelligence (Kunstmatige intelligentie) kun je inzetten voor de marketing van je interieurbedrijf. De gasten geven tips en trics hoe je sneller en beter content kan maken voor je social media maar ook voor je website en andere marketing activiteiten. Te gast bij Gertrude van den Brink zijn Ruben Nieuwenhuis en Roel de Jong.

Meer informatie:
De Interieur Club
www.deinterieurclub.com

Publicatiedatum: