Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Alinea Design Objects lanceert designmeubelen

Alinea Design Objects, onder andere bekend van de internationaal bekroonde Angelo M-tafel, presenteert nieuwe designmeubelen tijdens Milan Design Week 2024. De collectie omvat verschillende voortreffelijke stukken, elk vervaardigd met minutieuze aandacht voor detail.

De gerenommeerde ontwerper Leo Aerts heeft zijn talent en toewijding aan het produceren van designobjecten getoond met de introductie van verschillende nieuwe stukken. Deze opmerkelijke creaties omvatten onder andere een marmeren kruk, een designtapijt, een verfijnde glazen vitrinekast en een uniek nieuw dressoir.'Tijdloze schatten'
"Alinea Design Objects is toegewijd aan het creëren van designmeubelen die vluchtige trends overstijgen en tijdloze schatten worden," aldus Leo Aerts, oprichter en ontwerper bij Alinea Design Objects. "Onze nieuwe collectie onderstreept onze toewijding aan ontwerp, vakmanschap en aandacht voor detail. Wij geloven dat elk ontwerp dat we creëren moet dienen als een tijdloos middelpunt, terwijl het ook een functioneel doel heeft in het leven van de veeleisende klant."

Kruk, tapijt, en vitrinekast
De marmeren kruk weerspiegelt de balans tussen vorm en functie, waarbij de visueel aangename esthetiek wordt gecombineerd met het praktische gebruik in een veelvoud aan ruimtes. Het strakke ontwerp vertaalt de essentie van het moderne leven terwijl het de tijdloze schoonheid van marmer weerspiegelt.

De gerenommeerde Angelo M-tafel wordt vergezeld door een designtapijt, dat een harmonieuze mix tussen traditie en hedendaags ontwerp tot stand brengt. De naadloze integratie van marmer en stof creëert een ongeëvenaarde visuele synergie en ademt tegelijkertijd een warme en uitnodigende huiselijke sfeer.

De glazen vitrinekast is een getuigenis van Leo Aerts' vakkennis. Ontworpen met uiterste precisie, accentueert de delicate structuur de tentoongestelde objecten, waardoor een etherische visuele ervaring ontstaat voor elke fijnproever van goed design.

Twee locaties
Dit jaar exposeert de designstudio op twee verschillende locaties, waarvan er één is gewijd aan een buitenbeleving. Hiermee wil Alinea Design Objects voldoen aan de toenemende vraag naar hoogwaardige tuinmeubelen. "We begrijpen dat klanten op zoek zijn naar duurzame en stijlvolle stukken om hun buitenruimtes te verbeteren, en de Angelo M eettafel past perfect in dat plaatje."

Verder, door de Angelo M marmeren eettafel te tonen in een aparte buitenruimte, kan Alinea Design Objects een gerichte en meeslepende ervaring bieden aan potentiële klanten. Outdoor liefhebbers kunnen de eigenschappen van de tafel ervaren en visualiseren hoe deze hun eigen buitenbeleving kan verrijken.

Meer informatie:
Alinea Design Objects
+32 (0) 14 58 65 69
info@alineadesignobjects.com
www.alineadesignobjects.com

Publicatiedatum: