Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Interieurstyliste opent winkel in IJsselstein

Kelly Nieuwenhuizen opende onlangs Sparkell conceptstore & interieuradvies in IJsselstein, waarmee haar langgekoesterde droom in vervulling ging. Als zelfstandig interieurstylist biedt ze niet alleen mooie producten aan, maar adviseert ze ook klanten over hun interieur. "Als stylist had ik al verschillende dingen op het oog. Hier in de winkel combineer ik het graag tot een passend geheel. Zoals die rustieke kandelaar met de pastelkeurige kaars", vertelt ze aan Zenderstreeknieuws.Kelly weet niet beter dan dat ze het heerlijk vind om creatief bezig te zijn. "Toen ik een aantal jaar geleden mijn eerste woning kocht, ontdekte ik mijn passie voor interieur. In 2019 heb ik daarom de opleiding tot Interieurstylist aan de Interieuracademie gevolgd en met succes afgerond! En hoe fijn is het om vervolgens je passie, kennis en creativiteit te delen met anderen? En zo ontstond Sparkell Interieur, mijn eigen bedrijf waarin ik met enorm veel plezier mensen help hún droominterieur te creëren", valt te lezen op de website.

Haar creativiteit en zorgvuldige selectie van producten komen samen in de winkel, waar ze persoonlijke adviezen combineert met kwaliteitsproducten zoals fotolijsten, vazen, kussens en kleding. Kelly's passie voor interieurontwerp en haar vaders steun bij de verbouwing van de winkel hebben geleid tot een plek waar ze trots op is en waar ze zich helemaal thuis voelt.

Bron: Zenderstreeknieuws

Meer informatie:
Sparkell conceptstore & interieuradvies
Benschopperstraat 40
3401 DH IJsselstein
www.sparkell.nl

Publicatiedatum: