Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
'We gaan ons specialiseren in waar we goed in zijn'

Woonwinkel Tres Jolie sluit de deuren: "We komen tijd tekort"

Na zeven jaar een woonwinkel te hebben gerund, besluit Ellen van Tres Jolie in Leeuwarden een nieuwe weg in te slaan. Met 14 jaar ervaring wil ze terugkeren naar haar roots, maar met meer kennis en ervaring. De huidige winkel sluit haar deuren en wordt omgevormd tot een gespecialiseerde interieurstudio voor advies over vloeren, raambekleding, behang en verf. "We komen simpelweg tijd tekort. Dus nu gaan we ons specialiseren: doen waar we goed in zijn en mensen blij maken", zegt Ellen tegen Welkom in Leeuwarden.

Haar passie voor verf en kleur heeft Ellen doen uitgroeien tot een expert in interieuradvies, waarbij ze de persoonlijke stijl van klanten centraal stelt en trends minder belangrijk vindt. Ze gelooft in het mixen van verschillende elementen om een unieke, persoonlijke sfeer te creƫren. Met haar enthousiasme en passie voor haar vak wil ze klanten inspireren en helpen bij het transformeren van hun woning.Bron: Welkom in Leeuwarden

Meer informatie:
Tres Jolie
Sint Jacobsstraat 13
8911 HR Leeuwarden
058-2120181
tresjolieinterieur@hotmail.com
www.tresjolieinterieur.nl

Publicatiedatum: