Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Projectinrichter Zwartwoud neemt Inmix over

Inmix is onderdeel geworden van Zwartwoud. Na zeven jaar aan mooie interieurprojecten stond het bedrijf voor een aantal keuzes met betrekking tot duurzaamheid en investeringen, waarin in de uitkomst Zwartwoud een mooie partner bleek.

In de afgelopen jaren hebben Zwartwoud en Inmix al meermaals samengewerkt aan mooie interieurprojecten en het intensiveren van deze samenwerking is dan ook een welkome stap voor beide bedrijven.


Karst Wouda en Geert Heijs.

Geert Heijs, eigenaar van Inmix, zegt over de overname: "Na een periode van 7 jaar aan interieurprojecten in teamverband met Inmix zien wij uit naar een prettige samenwerking met Zwartwoud! We kijken er naar uit om mee te gaan in de circulaire ontwikkelingen. We sluiten een hoofdstuk af, en hebben een mooie nieuwe uitdaging in het vooruitzicht."

Karst Wouda, eigenaar Zwartwoud, vertelt: "Het vakmanschap van Inmix haar medewerkers is een welkome aanvulling in een periode van krapte op de arbeidsmarkt. Verder geeft het een kwalitatieve invulling aan de groei die wij doormaken. We zijn blij met hun komst."

Meer informatie:
Zwartwoud
050 - 55 65 123
www.zwartwoud.nl

Inmix
info@inmix.nl
www.inmix.nl

Publicatiedatum: