Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

LG onthult aanpasbare thuisoplossingen

Op de 2024 Kitchen & Bath Industry Show in Las Vegas presenteerde LG Electronics een geavanceerde thuiservaring met inbouwelementen, energiezuinige apparaten en milieuvriendelijke warmtepompen voor het elektrificeren van woningen. Het hoogtepunt was de LG Smart Home AI Agent gericht op het creëren van een 'Zero Labor Home'. De tentoonstelling toonde de nieuwe Signature Kitchen Suite Transitional Series voor moderne keukenontwerpen, kookdemonstraties met de nadruk op LG's 'True to Food' filosofie en InstaView™ koelkasten met aanpasbare LED-verlichting.

De LG STUDIO Essence White Series bood een minimalistisch design, terwijl de Sustainable Home Solution Zone LG's uitgebreide energie-oplossingen presenteerde, waaronder het Energy Storage System voor efficiënt thuisbeheer. LG's visie op een arbeidsvrij huis werd gedemonstreerd met de Smart Home AI Agent, die het potentieel van AI in het verlichten van huishoudelijke taken liet zien.

Op de LG dealershow van 11, 12, 13 maart 2024 zijn de producten uit de Signature Kitchen Suite Transitional Series te zien en te testen. Aanmelden voor deze middag kan via deze link.

Meer informatie:
LG Electronics
www.lg.com

Publicatiedatum: