Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Specialist in afzuigsystemen breidt directie uit om concurrentiepositie te versterken

berbel, bekend om haar afzuigsystemen, breidt de directie verder uit. Met de benoeming van Vera Beerboom en Jens Göcke onderneemt het bedrijf verdere stappen in het kader van de strategische heroriëntatie. Het besluit volgt op de benoeming van Patrick Jung als interim CEO in augustus vorig jaar. Sindsdien heeft Jung maatregelen genomen om het bedrijf te herstructureren en voor te bereiden op de economische uitdagingen. Andreas Wolfsholz, die sinds januari 2020 CFO is bij berbel, blijft verantwoordelijk voor de financiële zaken van het bedrijf. Met zijn uitgebreide kennis op het gebied van financieel management en controlling speelt hij een sleutelrol in het consolideren van de financiële stabiliteit van berbel en het ondersteunen van toekomstige groei.

"We bevinden ons in een tijd van snelle veranderingen, waarin het van cruciaal belang is om flexibel te blijven en ons aan te passen aan nieuwe vereisten", legt Patrick Jung uit. "Onze uitbreiding van de directie is gericht op het versterken van onze concurrentiepositie en het succesvol positioneren van het bedrijf in een dynamisch markt, ook op de lange termijn."


Vera Beerboom, Patrick Jung & Andreas Wolfsholz en Jens Göcke.

Vera Beerboom, die sinds oktober 2019 verantwoordelijk is voor de HR-afdeling van het bedrijf, wordt nu als directielid verantwoordelijk voor de versterking van het engagement van het personeel en de ontwikkeling van medewerkers bij berbel. Ze zal haar jarenlange ervaring en diepgaande kennis gericht inzetten om de bedrijfscultuur te te bevorderen en het potentieel van de medewerkers optimaal in te zetten.

Jens Göcke, sinds juli 2021 hoofd Productie, wordt verantwoordelijk voor de afdeling Supply Chain Management. In zijn nieuwe rol zal hij de efficiëntie en capaciteit van toeleveringsketens verder verbeteren om een betrouwbare levering aan klanten te garanderen.

"We zijn verheugd dat Vera Beerboom en Jens Göcke deel uitmaken van de directie. Samen met hen zullen we berbel de toekomst in leiden. Hun passie, inzet en vaardigheden zullen een beslissende bijdrage leveren aan het bereiken van onze strategische doelen en het verzekeren van ons succes op lange termijn", benadrukt Patrick Jung.

De medewerkers van berbel worden actief betrokken bij de heroriëntatie om hun expertise en ervaring zo goed mogelijk in te brengen. Met de uitbreiding van de directie positioneert berbel zich voor een succesvolle toekomst in een veranderende marktomgeving.

Meer informatie:
berbel
www.berbel.nl

Publicatiedatum: