Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Roellinger en Peugeot stellen nieuwe molen voor

De samenwerking tussen Peugeot en Epices Roellinger begon 18 jaar geleden. Voor de pepermelange 'Poivres des Mondes' werd de klassieke Peugeot-molen met lade destijds in een nieuw jasje gestoken door designer Sylvie Amar. Zij is opnieuw aan de slag gegaan voor deze samenwerking.

De nieuwe pepermolen heeft een natuurlijke houttint, als aanvulling op de originele uitvoeringen in chilirood en chocoladebruin. Aan elk detail is gedacht, van de chique vormgegeven zwengel tot de subtiel uitgeholde lade. Praktisch en prachtig design gaan hand in hand samen. De molen is geschikt voor dagelijks gebruik en oogt stijlvol en elegant op de eettafel."Vroeger gebruikte mijn grootvader al een Peugeot- molen in de keuken. Ik wilde dat vastberaden handgebaar, de geur van versgemalen peper en de smaken van mijn favoriete specerijen opnieuw ervaren", aldus Olivier Roellinger.

Designer Sylvie Amar vult aan: "Wanneer ik een object ontwerp, zorg ik ervoor dat alle details de vijf zintuigen beroeren. Om dit historische model uit 1870 nieuw leven in te blazen als ode aan de pepers van de wereld, moest ik een object ontwerpen dat zowel iconisch was als geschikt voor dagelijks gebruik."

Meer informatie:
Peugeot
www.be.peugeot-saveurs.com

Epices Roellinger
www.roellinger-bricourt.com

Publicatiedatum: