Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Waarom staat die dryback PVC-vloer in de woonkamer bol?

In ons dagelijks leven komen we vaak situaties tegen die ons dwingen tot logisch nadenken. Een perfect voorbeeld hiervan is een recent probleem dat ik tegenkwam in een oud huis, waarbij de dryback PVC-vloer in de woonkamer bol stond, een gevaar voor onoplettende bezoekers en de spelende klein kinderen. Dit verhaal illustreert niet alleen het belang van logisch nadenken, maar benadrukt ook het belang van deskundigheid en ervaring in soorten vloeren. Dat stelt Benno Broen, onafhankelijk deskundige in vloeren.



Hij vervolgt: "Het begon allemaal toen de bewoners van een oud huis merkten dat hun onlangs geïnstalleerde dryback PVC-vloer gevaarlijk bol ging staan in de woonkamer. Ze waarschuwden onmiddellijk de stoffeerder, die beloofde het probleem op te lossen. Bij aankomst krabde de stoffeerder zich achter de oren en concludeerde al snel dat het probleem veroorzaakt werd door vocht. Met toestemming van de huiseigenaren zaagde hij de vloer open, en zoals verwacht, trof hij vocht aan."

Lees hier de complete blog.

Publicatiedatum: