Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Ruben De Reu van modulyss:

"We spelen in op de toenemende marktvraag naar maatwerk voor zachte vloerbekleding"

Al sinds het prille begin in 2010 blijft modulyss de grenzen van modulair design verleggen. Het nieuwste aanbod is een designservice op maat voor gepersonaliseerde vloerbekleding. Een service die ontwerpers totale creatieve vrijheid geeft. modulyss heeft de voorbije jaren een uitgekiend assortiment premiumtapijttegels ontwikkeld voor de internationale commerciële markt. De collecties zachte vloerbekleding van modulyss worden telkens weer gekenmerkt door duurzaamheid en innovatie.

Dankzij de voortdurend toenemende mogelijkheden qua kleur, textuur en backing lenen de tapijttegels van modulyss zich voor onverwachte toepassingen en designs op maat. Zo sluiten ze aan bij het doel van elke ruimte. Het merk heeft altijd als missie gehad designers de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben om hun gedurfde visies tot leven te brengen.

"Onze custom design service speelt in op de toenemende marktvraag naar maatwerk voor zachte vloerbekleding, deze nieuwe service biedt designers boeiende nieuwe mogelijkheden om in te spelen op de behoeften van hun klanten", aldus Ruben De Reu, Product Director.Aangepaste kleuren
Designers kunnen met subtiele schakeringen binnen een kleurspectrum experimenteren om organische overgangen te creëren die diepte en dimensie suggereren. Met colour blocking kunnen ze bovendien felle contrasten in hun visie toepassen, als een gedurfd en eigentijds kleurenstatement. Colour blocking kan ook helpen om in een grotere ruimte zones af te bakenen, als intuïtieve paden in open omgevingen en als bron van visuele rust. Voor een samenhangende look & feel in bedrijfsruimten kan modulyss op maat ontworpen tapijttegels produceren in gelijk welk kleurenpalet van het merk en om het even welke combinatie. Het resultaat sluit perfect aan bij de merkidentiteit en garandeert een consistent verhaal voor zowel de medewerkers als de klanten.

De kracht van visuals
Soms staat een artistiek beeld centraal in de designvisie. De tapijttegels op maat van modulyss nodigen designers uit om die beelden op totaal nieuwe manier in hun ruimtelijke ontwerpen te verwerken.

Met cruciale designelementen of opvallend geplaatste logo's kan modulyss bovendien zachte vloerbekleding op maat leveren die de zorgvuldig ontwikkelde visuele stijl van een merk in de verf zet. De gedrukte visuals kunnen over meerdere tegels worden verdeeld: een echte blikvanger. Een opvallend logo op een goed zichtbare plaats? Een tapijtpatroon met een subtiele merkvermelding? modulyss maakt die gedurfde designvisies waar.Harmonieuze fusie of uniforme integratie
Alle tapijttegels op maat zijn ontworpen om naadloos bij het bestaande productassortiment van modulyss te passen. Zo kan een gepersonaliseerde vloer een hoofdrol spelen in bijvoorbeeld een lobby of vergaderzaal, omgeven door complementaire kleuren en texturen uit de standaardcollecties.

Ervaar de vloeren op maat in het echt
Deze nieuwe service van modulyss en de vele mogelijkheden voor een vloerdesign op maat zullen in de kijker staan op de Workspace Design Show in Londen, op 27 en 28 februari. Ze worden dit jaar bovendien in heel Europa gepresenteerd tijdens de verschillende edities van ARCHITECT@WORK. Elk evenement zal zachte vloerbekleding tonen met designs op maat, die plaatselijke ontwerpers in samenwerking met modulyss hebben gecreëerd.

Meer informatie:
modulyss
Zevensterrestraat 21
9240 Zele
hello@modulyss.com
www.modulyss.com

Publicatiedatum: