Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Design in Box lanceert subtiel maximalisme

Na een periode van minimalistische en monotone interieurs is er een groeiende behoefte aan warmte en kleur. De trend van aardetinten, die het afgelopen jaar al langzaam opkwam, blijft aan populariteit winnen. Vooral de opkomst van donkerbruin weerspiegelt in deze onzekere tijden het verlangen naar natuurlijke elementen en nostalgie.Design in Box speelt hierop in met hun nieuwe collectie, die een gezellig en warm retro interieur belooft. Geen opvallende fluorescerende accenten of opvallende patronen voor een kortstondige kick, maar eerder een tijdloze toevoeging van kleur die blijvend plezier biedt. Dit markeert de lancering van het 'dopamine decor 2.0' door Design in Box: perfect voor wie geen fan is van maximalisme maar wel behoefte heeft aan een subtiele kleurinjectie om zowel het interieur als de gemoedstoestand op te fleuren.

"We zijn enorm trots om deze gloednieuwe productcategorie toe te voegen aan ons assortiment", zegt Design in Box-oprichter Pim van der Sluis. "Dat we dit wandsysteem niet enkel uitbrengen in tijdloze standaard tinten maar ook in kobaltblauw is geen toeval. Deze diepblauwe kleur refereert immers naar het logo van het meubelbedrijf dat mijn grootvader Gijs van der Sluis opstartte en zet de sterkte van ons familiebedrijf letterlijk in de verf."

Meer informatie:
Design in Box
Beesdseweg 11
4107 LV Culemborg
+31 34 57 45 444
info@designinbox.nl
www.designinbox.nl

Publicatiedatum: