Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Minimalistisch en rustgevend design

Robuust Amsterdam lanceert de Tube Collectie

De Tube collectie van Robuust Amsterdam vertegenwoordigt een belangrijke nieuwe richting voor het merk. Deze collectie, die het jaar inluidt, introduceert nieuwe duurzame ontwerpen voor de woonkamer. Zachte ronde vormen worden gecombineerd met geometrische lijnen, wat resulteert in een minimalistische en rustgevende uitstraling. De collectie omvat onder meer een modulaire bank, een multifunctionele kast, en een veelzijdige lamp. Deze producten laten zien dat Robuust Amsterdam zich ontwikkelt tot een allround interieurdesign merk, dat verder gaat dan enkel de slaapkamerinrichting. De collectie is het begin van een nieuwe reeks, met een tweede release later in het jaar, inclusief een eettafel en stoelen.

Ronde vormen en een geometrisch lijnenspel
De nieuwe collectie van het merk wordt gekenmerkt door zijn geometrische vormgeving en robuuste, ronde poten, die in alle producten terugkeren. Deze designkeuze is geïnspireerd door brutalisme, bekend om zijn robuuste constructies en strakke lijnen. Ronde vormen spelen een belangrijke rol in de collectie, ze dienen als een visueel verbindend element. Een opvallend kenmerk is het ronde pootje dat deels uitsteekt, wat zowel een constructieve functie heeft als een esthetisch detail. Ook hebben alle producten een modulair karakter, waardoor ze geschikt zijn voor diverse toepassingen.



Bank º01
De Bank °01 combineert gestroomlijnd design met ontspannend comfort, voorzien van halfronde arm- en rugleuningen en elegante, ronde stalen poten. Dankzij het modulaire ontwerp kun je de bank volledig naar jouw wensen samenstellen en biedt het de mogelijkheid om met je mee te groeien. De bekleding van de bank is verkrijgbaar in vijf aardse tinten, waaronder forest green en brown, en is vervaardigd uit 100% gerecyclede stof, afkomstig van post-industrieel restmateriaal. Deze stof is duurzaam en bezit een licht onregelmatig patroon dat diepgang en een kwalitatieve uitstraling geeft. Door de volledig afneembare hoezen is de bank gemakkelijk te reinigen. Ervaar de ultieme lounge-ervaring met dit comfortabele en stijlvolle design.

Kast º01
Deze veelzijdige kast is perfect voor het opbergen van al je favoriete items, als TV standaard te gebruiken of als podium voor mooie kunstwerken. Ambachtelijk vervaardigd door lokale vakmensen in de buurt van Amsterdam, is de kast gemaakt van gerecycled houtmateriaal en afgewerkt met een handbewerkte eiken fineerlaag met een lichte of donkere afwerking. Kies uit stijlvolle metalen pootjes, beschikbaar in zwart en zand, of monteer de kast aan de muur voor een zwevend effect. De Kast °01 komt in drie verschillende maten, waardoor deze gemakkelijk aan te passen is aan jouw interieur.


Kast º01 met op de linkse foto de Lamp º01.

Lamp º01
Deze elegante en minimalistische lamp is uniek in zijn functionaliteit, ontworpen om een warme en uitnodigende sfeer te creëren in elke ruimte. De lamp is verkrijgbaar in drie verschillende vormen: hangend, staand en rustend op de herkenbare ronde pootjes, een terugkerend element uit de collectie. Met zijn strakke lijnen en ronde details, brengt dit design een vleugje ingetogen luxe. De lampenkap is vervaardigd uit 100% organisch, GOTS-gecertificeerd katoen, wat de garantie biedt dat het gebruikte katoen biologisch en sociaal verantwoord geteeld is. De gepoedercoate aluminium kokers hebben een matte afwerking en zijn verkrijgbaar in zwart en zand.

Over Robuust
Robuust Amsterdam is een Nederlands interieurmerk dat essentials biedt voor een moderne levensstijl. Geïnspireerd door minimalisme en tijdloos comfort, creëren ze ontwerpen met eenvoudige geometrische vormen van zo veel mogelijk duurzame materialen voor alledaagse rituelen. In samenwerking met de beste lokale fabrikanten maken ze producten die gemaakt zijn om een leven lang mee te gaan.

Staal, als fundament van het merk, wordt vervaardigd in Nederland met 80% gerecycled staal en krijgt een extra krasbestendige matte poedercoating. De Nederlandse fabriek maakt gebruik van zonnepanelen en streeft naar een energieneutrale productie. Voor zowel het staal, het hout en de stoffen zijn samples beschikbaar, waardoor klanten de materialen en afwerking van dichtbij kunnen ervaren en beoordelen.

Meer informatie:
Robuust Amsterdam
[email protected]
www.robuust.com

Publicatiedatum: