Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Festivalthema van 3daysofdesign 2024 bekend

Algemeen directeur Signe Byrdal Terenziani gaat dieper in op de ontwikkeling van het thema van dit jaar voor het festival 3daysofdesign in Kopenhagen en de diepgaande betekenis ervan.

'Waarom durven we te dromen? Dromen bieden grenzeloze mogelijkheden en bevorderen emotionele verbindingen tussen makers en consumenten. Design wordt meer dan alleen vorm en functie - het is gezelschap, troost en innovatie. Op 3daysofdesign vieren we diverse perspectieven en disciplines en nodigen we je uit om het beste van Deens en internationaal design te ervaren.'

'3daysofdesign is meer dan een decennium geleden opgericht met de visie om de geïnspireerde geesten te tonen en te vieren die het creatieve landschap van morgen vormgeven. Essentieel voor onze ambities was de wens om een platform te bieden voor visionairen om hun dromen te realiseren door de kracht van gemeenschap en verbinding.

Van opkomende ontwerpers die grenzen verleggen tot gerenommeerde merken die hun nalatenschap nieuw leven inblazen, van vernieuwers die baanbrekende technologie benutten tot ambachtslieden die tijdloos vakmanschap bewaren — 3daysofdesign is een samensmelting van diverse perspectieven en disciplines. Sluit je bij ons aan terwijl de showrooms, galerijen en evenementenruimtes van Kopenhagen hun deuren openen, en nodig je uit om honderden exposanten uit Denemarken en het buitenland te ervaren.

Als de directeur en oprichter van 3daysofdesign, ben ik enorm trots op het creëren van een ruimte waar dromers, doeners en designliefhebbers samenkomen.

Wanneer ontwerpers durven te dromen, is het een uitnodiging voor jou om met hen mee te dromen.'

Signe Byrdal Terenziani - Algemeen Directeur

12-14 juni, Kopenhagen
www.3daysofdesign.dk

Publicatiedatum: